🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Zevkler renkler kime göre neye göre 1080 e 10k verilmez illa herkes 2k kullanmak zorunda mı sadece fps oynuyorum mesela 9k ya aoc aldım 1080p lenovanın 320 sini aldım görüntü kalitesi o kadar kötüydü kü aradaki 3k insanın umrunda olmuyor
lenovo değil lenovo

lenovo değil lenovo
1788180212883.webp

Bulanıklığı yok etmek için ya 1000hz 1ms tepki süresine sahip bir monitör ya da strobe lu lcd lazım ama iyi çalışacak. Oled monitörlerde bile bulanıklık var.

Eğer 24'' şart değilse bu monitör 1000hz hareket netliği sağlar ayrıca strobe crosstalk problemi ciddi oranda daha az
Biraz pahalıymış hocam bir de 27 kullanabileceğimi sanmıyorum. peki bu fiyatlarda kalınırsa attığım benim monitörün ufo testine bakacak olursak fiyatını hakediyor mu? Yoksa herhangi bir daha ucuz vs. bir 360-380 hz ips de aynısını yapabilir mi mesela

Biraz pahalıymış hocam bir de 27 kullanabileceğimi sanmıyorum. peki bu fiyatlarda kalınırsa attığım benim monitörün ufo testine bakacak olursak fiyatını hakediyor mu? Yoksa herhangi bir daha ucuz vs. bir 360-380 hz ips de aynısını yapabilir mi mesela
Elmb ayarı bu monitörde kullanılamaz bana göre fazla strobe crosstalk yapıyor.

Düzgün bir markadan 360-380hz IPS monitörde buna benzer veya yakın sonuclar verir (Elmb kapalı) Elmb daha kötü sonuclar verebilir ancak bu iyi değil zaten

TCL

evet tclye baya yöneldim aslında. Attığınız karşılatırma videolarına baktım. Amazonda satıcı baya kötü gibi 2 yıldız almış. Amazon harici de almak istemiyorum aslında. Ne önerirsiniz amazondan alayım tekrar sorunlu gelirse direkt iade mi edeyim? Öyle olursa 3. olacak bu iadem .d.
1788184453665.webp
1788184500016.webp

evet tclye baya yöneldim aslında. Attığınız karşılatırma videolarına baktım. Amazonda satıcı baya kötü gibi 2 yıldız almış. Amazon harici de almak istemiyorum aslında. Ne önerirsiniz amazondan alayım tekrar sorunlu gelirse direkt iade mi edeyim? Öyle olursa 3. olacak bu iadem .d. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Satıcı sorunlu hepsiburada satıcılı alın

N11 resmi satıcılı da mevcut
18048.webp

amazonda iade konusunda kati aslında n11 de o katılık yok üstadım o yüzden amazon tercihim
O zaman TCL almayın yapacak bir şey yok. Q27G42XNE amazonda var onu alabilirsiniz.

şu monitörü 7k yapsalar stok yetiştiremezler.

Geri