Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Biri senden önce almış
Ekran görüntüsü 2026-08-31 174846.webp

KÖTÜ GİTTİ

tamam işte dip fiyatlı ürün dip fiyatlı ürünün sıfır olması mı gerekiyor ya da ürünün sadece amazonda mı olması gerekiyor ne anlamam gerekiyor buradan.
Amazon konusu hocam burası. Amazon depo olanlar paylaşılıyor.

tamam işte dip fiyatlı ürün dip fiyatlı ürünün sıfır olması mı gerekiyor ya da ürünün sadece amazonda mı olması gerekiyor ne anlamam gerekiyor buradan.
evet, amazon depo'ya ait indirimli ve dip fiyatlı ürünler konusu. paylaştıkların sana sıcak fırsat olarak geliyorsa gider konusunu açarsın, diğer herkesin yaptığı gibi.

evet, amazon depo'ya ait indirimli ve dip fiyatlı ürünler konusu. paylaştıkların sana sıcak fırsat olarak geliyorsa gider konusunu açarsın, diğer herkesin yaptığı gibi.
teşhir ürün konusu açmak yasak yurtiçi alışverişe atarım

Ben ekran kartı aldım 9070xt sorunsuz kullanıyorum. Sadece kutuda deforme vardı. Şans işi sanırım ama ne kaybedersiniz ki en kötü iade edersiniz. 1.5 2 diye diye devasa farklar ortaya çıkıyo hocam riske girip girmemek size kalmış
Az önce mail geldi iade onaylanmamış depo ürünün icinden 3 parca eksikti önceki sahibi calmıs simdi bana soruyorlar.
Normalde indirimli teshir outlet vs her zaman takip ederim ama Depo ürününde millet Amazonun iyi niyetini sömürüyor :/

Az önce mail geldi iade onaylanmamış depo ürünün icinden 3 parca eksikti önceki sahibi calmıs simdi bana soruyorlar.
Normalde indirimli teshir outlet vs her zaman takip ederim ama Depo ürününde millet Amazonun iyi niyetini sömürüyor :/
o yüzden kamerayla kutu açarım ben sıfır üründe dahi ******** dolu memleket

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,692
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri