beckman1995
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathstalker-v2-pro.html Teşhir ürün anlamam et midir balık mıdır
Alıntıyı görüntüle
tamam işte dip fiyatlı ürün dip fiyatlı ürünün sıfır olması mı gerekiyor ya da ürünün sadece amazonda mı olması gerekiyor ne anlamam gerekiyor buradan.
Amazon konusu hocam burası. Amazon depo olanlar paylaşılıyor.tamam işte dip fiyatlı ürün dip fiyatlı ürünün sıfır olması mı gerekiyor ya da ürünün sadece amazonda mı olması gerekiyor ne anlamam gerekiyor buradan.
evet, amazon depo'ya ait indirimli ve dip fiyatlı ürünler konusu. paylaştıkların sana sıcak fırsat olarak geliyorsa gider konusunu açarsın, diğer herkesin yaptığı gibi.tamam işte dip fiyatlı ürün dip fiyatlı ürünün sıfır olması mı gerekiyor ya da ürünün sadece amazonda mı olması gerekiyor ne anlamam gerekiyor buradan.
teşhir ürün konusu açmak yasak yurtiçi alışverişe atarımevet, amazon depo'ya ait indirimli ve dip fiyatlı ürünler konusu. paylaştıkların sana sıcak fırsat olarak geliyorsa gider konusunu açarsın, diğer herkesin yaptığı gibi.
Az önce mail geldi iade onaylanmamış depo ürünün icinden 3 parca eksikti önceki sahibi calmıs simdi bana soruyorlar.Ben ekran kartı aldım 9070xt sorunsuz kullanıyorum. Sadece kutuda deforme vardı. Şans işi sanırım ama ne kaybedersiniz ki en kötü iade edersiniz. 1.5 2 diye diye devasa farklar ortaya çıkıyo hocam riske girip girmemek size kalmış
o yüzden kamerayla kutu açarım ben sıfır üründe dahi ******** dolu memleketAz önce mail geldi iade onaylanmamış depo ürünün icinden 3 parca eksikti önceki sahibi calmıs simdi bana soruyorlar.
Normalde indirimli teshir outlet vs her zaman takip ederim ama Depo ürününde millet Amazonun iyi niyetini sömürüyor :/
İyi fiyatNextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV [Enerji Sınıfı G] : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV [Enerji Sınıfı G] : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Limit olsa alıcaktım.İyi fiyat