sorunlar 6000 7000 9000 serilerinde çözüldü 500 5000 sorunsuz kart var ama allaha emanetaraştırdığımda büyük oranda çözüldüğünü söylüyorlar hem ben sistemimde rx 570 im ile 2 yıldır sorun yaşamadım bir sorun olursa karttan kaynaklı olur yani bence denemeye değer sonçta bu kart 3060 dengi ve 3060 lar 8-10k ya satılıyor
2060S fazla yorulmuş olur yoksa zaten hepsi eski kartlar. NVIDIA render vs. alanlarda AMD'ye göre açık ara tercih edilen bir kart olduğu için. İyi kondisyonlusunu bulmak zahmetli. AMD alanlar genelde sadece oyunda kullanıyor. Kondisyonları aynı ise ben 2060S seçerim yoksa.bu fiyat bandında yorulmamış kart varmı ki ?
3060 lar 8-10k ya satılıyor
sorunlar 6000 7000 9000 serilerinde çözüldü 500 5000 sorunsuz kart var ama allaha emanet
umarım temiz ve ucuza rx 6600 bulabilirim2060S fazla yorulmuş olur yoksa zaten hepsi eski kartlar. NVIDIA render vs. alanlarda AMD'ye göre açık ara tercih edilen bir kart olduğu için. İyi kondisyonlusunu bulmak zahmetli. AMD alanlar genelde sadece oyunda kullanıyor. Kondisyonları aynı ise ben 2060S seçerim yoksa.
Benim pc de bile low fps sorunu varbf6 daki driver sorunları bitti mi biliyormusun?
valal güzel paralara alman lazım geçen ay ben 1080 SATTIM palit gamerock 5k ya ilk sahibinden almıştım gıcır gıcır karttı geçmişi bilindik kart almak iyi olurda sonuçta bunlar eskidi artık pek önermem ölü yatırım gibi bir şeyhocam arkadaş 1080ti dedi önceki mesajlarda 7k ya daha mantıklı olmazmı sence de?
arc a 750 de olabilir evet ama biraz sıcak çalışıyor ben ilk çıktığı zamanlar aldım baya optimize sorunluydu ama intel çözdü diye biliyormBi araştırayım hocam