Trabzonspor Burdan Toparlar mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gsneijder

80+
Reaksiyon skoru
61
GS liyim. trabzon da işler kötü gidiyor. camiayi bilen varsa toparlar mı yorumu nedir. üzüldük daha ligin başında bir rengimizi kaybetmeyelim.

sarı torbalar şikede çığır açmış

ağlamaya devam
1788257106299.webp

Trabzonspor'un toparlamış hali en fazla bir basamak yukarısı.

Bu benim kendi düşüncem Salah'ı aldıkları için daha onların işi zor. Kendi ülkenin içinde boş boş satın alma rekabetine girmek çok doğru değil bence. Bak Aziz Beye 2 kulup istiyor diye fiyat arttırma çakallığı yaptı mil, o ise alana hayırlı olsun dedi çıktı. Böyle delikanlı olmak lazım, para neticede ülkeden çıkıyor. Kulüplerin bir ton borçlarıda var. En azından kendi ülkenin içinde güzel rekabeti bozmamak lazım, başkalarının alacağı oyuncularını para ile çalım atmaya çalışmamak lazım. Salahı o menajer bozuntusu yüzünden kaptırmasalardı turnuvada çok farklı noktalarda görülebilirlerdi.

bana teröristmi demeye çalışıyorsun hocam anlamadım karadeniz takımı tutan adam olsa olsa tuvalet kağıdı olur zaten
A*ed spor heralde superlige yükselince foruma geri gelmiş kışkırtmaya. Anlayan anladı 🐊🇹🇷

bana teröristmi demeye çalışıyorsun hocam anlamadım karadeniz takımı tutan adam olsa olsa tuvalet kağıdı olur zaten
İstiklal marşında ıslıklayan, şehit verdiğimiz gün keyfimiz yerinde diyerek paylaşım yapan, hatta ve hatta taraftarı denecek şahıslar terörist elebaşı apoya sloganlar atan bir kulübü destekleyene ne diyelim sen söyle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri