• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

7k-10k Kulaklık Önerisi Desteği Alabilir Miyim ?

yico

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar arkadaşlar,

Online çalışan biri olarak oyun oynamayıda çok fazla seviyorum alacağım kulaklık modeli hem işte hem oyunlarda kullanmak istiyorum , destek ve önerilerini bekliyorum :) aşağıda kendi bulduğum 4 farklı model arasındayım bu modeller ya da bildiğiniz farklı modeller varsa önerilinize açığım şimdiden çok teşekkürler :)

NOT: Bütçe olarak şirketim destek sağladığı için max 10k fiyat ödeyebilirim açıkcası bu yüzden bana verilen bakiyeyide maximum kullanmak istiyorum :)

Aradağım özellikler;
  • Rahat kullanım (uzun süre kullandığımda rahatsız etmeyecek)
  • Kablosuz
  • Çok kötü olmayan mikrofon kalitesi
  • Aynı anda iki bilgisayarda kullanabileceğim bir bağlantı yapısı switchli ya da switchsiz farketmez (laptop ve masaüstü)
İncelediğim bazı Kulaklıklar;

Razer Razer BlackShark V2 Pro
Razer BlackShark V3
STEELSERIES Arctis Nova 5
STEELSERIES Arctis Nova 7

GEçen itopyada 10k ya düşmüştü O zaman Corsair Virtusa Max aldım güzeldi 12 k ya fln düştü tekrar bence alabilrceğin em iyi kulaklık 20k sltı

Merhabalar arkadaşlar,

Online çalışan biri olarak oyun oynamayıda çok fazla seviyorum alacağım kulaklık modeli hem işte hem oyunlarda kullanmak istiyorum , destek ve önerilerini bekliyorum :) aşağıda kendi bulduğum 4 farklı model arasındayım bu modeller ya da bildiğiniz farklı modeller varsa önerilinize açığım şimdiden çok teşekkürler :)

NOT: Bütçe olarak şirketim destek sağladığı için max 10k fiyat ödeyebilirim açıkcası bu yüzden bana verilen bakiyeyide maximum kullanmak istiyorum :)

Aradağım özellikler;
  • Rahat kullanım (uzun süre kullandığımda rahatsız etmeyecek)
  • Kablosuz
  • Çok kötü olmayan mikrofon kalitesi
  • Aynı anda iki bilgisayarda kullanabileceğim bir bağlantı yapısı switchli ya da switchsiz farketmez (laptop ve masaüstü)
İncelediğim bazı Kulaklıklar;

Razer Razer BlackShark V2 Pro
Razer BlackShark V3
STEELSERIES Arctis Nova 5
STEELSERIES Arctis Nova 7
Bende Rog Pelta var, Laptoptan dolayı Asus ekosistemimi dağıttığım için satacağım kulaklığı işim görülür dersen 5'e bırakırım, sıfır. Onun dışında SS'ler iyidir, ürüne göre corsair de bakılabilir, razer bulaşmanı önermem.

GEçen itopyada 10k ya düşmüştü O zaman Corsair Virtusa Max aldım güzeldi 12 k ya fln düştü tekrar bence alabilrceğin em iyi kulaklık 20k sltı
Teşekkürler buna bir bakayımda baya pahalı :D takip edicem
Bende Rog Pelta var, Laptoptan dolayı Asus ekosistemimi dağıttığım için satacağım kulaklığı işim görülür dersen 5'e bırakırım, sıfır. Onun dışında SS'ler iyidir, ürüne göre corsair de bakılabilir, razer bulaşmanı önermem.
Kurumsal fatura lazım olduğu için elden alamam büyük ihtimal Rog pelta'dan memnumuydunuz peki iş görürmü

Teşekkürler buna bir bakayımda baya pahalı :D takip edicem

Kurumsal fatura lazım olduğu için elden alamam büyük ihtimal Rog pelta'dan memnumuydunuz peki iş görürmü
Kurumsal fatura bu fiyatlardaki ürünlere önermem vergiden düşürüyorsanız garantide işiniz olursa sorun yaşarsınız. Kullanmadığım sadece arızası varmı niyetiyle açtığım için bir şey diyemeyeceğim :D Tasarımı falan güzel kulaklık ama. Telefona falan bağlantısı rahat, uğraştırmıyor. Gecikme gibi problemleri yok, şarjıda uzun gidiyor gibi gözüküyor.

Geri