❌İndirim Bitti! Tunçmatik Akım Korumalı 5 Li Uzatıcı 521₺

İçine koydukları akım koruma devresi çok kötü, malzeme kalitesi de kötü, diyelim ki fiş te problem oldu fişin içini açmak istedin üçgen vida kullanıyorlarki bir çok kişinin evinde yok, 3 ay önce aldım 1 ay geçmeden devresi yandı sonra viko nun ürününü aldım
4 yıldır linkteki ürünü kullanırım. Sıkıntı olmadı. Dediğin sorunlar illaki vardır ama birazda evin elektrik altyapısı ile alakalı.

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz sistemi koruması adına kaliteli ups var mı? (Kasa ve monitör için)

3 metrelik mesafem var ne almaliyim o mesafeye gore kaliteli akım korumali 6 lı gibi bir secenegim var mı?

Bunun 3-4 metre olanı olsa tadından yenmezdi ya.

Bu fiyatlara Philips’in akım korumalı prizleri var. Daha iyi midir bilmiyorum ama en azından marka güvenilirliği daha yüksek.

gerçekten işe yarıyor mu bunlar ya ?
önemli olan voltaj korumadır akım koruma cihazı korumaz

Sigortaya bu cihazlardan taktır bütün korumayı sağlarsın

Monofaze sigorta kutusu
1788214274876.webp

Trifaze sigorta kutusu
1788214356449.webp

aldık bakalaım dandik markasızlar bile 300 tl olmuş hırdavatçıda

Bu fiyatlara Philips’in akım korumalı prizleri var. Daha iyi midir bilmiyorum ama en azından marka güvenilirliği daha yüksek.
Tunçmatik ürünleri kaliteli hocam philips e göre kaliteli olduğunu düşünüyorum

İçine koydukları akım koruma devresi çok kötü, malzeme kalitesi de kötü, diyelim ki fiş te problem oldu fişin içini açmak istedin üçgen vida kullanıyorlarki bir çok kişinin evinde yok, 3 ay önce aldım 1 ay geçmeden devresi yandı sonra viko nun ürününü aldım
Bununla ilgili bir çok video var içerisi kesinlikle kalitesiz değil bence hatalı bilgi var burada..Dış plastik kalitesi iyi değil orada haklısınız..Tek bir üründe sorun yaşadınız diye almayın aldırtmayın da fazla iddialı

gerçekten işe yarıyor mu bunlar ya ?
Valla yarıyor herhalde bu sene 2 defa ciddi patlama tarzında elektrik sorunu oldu apartmanda. Buna bağlı cihazlarıma bı şey olmadı. Diğer prizlerdeki cihazlar yandı. Ben garanti olsun diye önlem amaçlı önemli cihazlarda kullanıyordum. Hala kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri