❌İndirim Bitti! TCL 32x3a OLED Monitör 59149 A İndi.

Mat panele o kadar verilmez bence...
Seninde moral şu TCL glossy çıkmadığı için hâla bozuk galiba. Bu monitörün her konusunda ufaktan dokunduruyorsun :D Şöyle güzel ürün yapmışlar, şuna mat olmuşmu be... Hoparlörü çok fena duruyor yoksa.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Seninde moral şu TCL glossy çıkmadığı için hâla bozuk galiba. Bu monitörün her konusunda ufaktan dokunduruyorsun :D Şöyle güzel ürün yapmışlar, şuna mat olmuşmu be... Hoparlörü çok fena duruyor yoksa.

ben Kuycon gelir mi diye bekledim de kimse keşfedip getirmemiş bu markayı. bu monitörü gördüm aldım. her özelliği mükemmel olacak diye bir şey yok.

Bir de arkadaşlar bir özellik eklenecek ise eklenir. eklenmiyorsa bir nedeni vardır teknik veya maliyet olarak. her bir ürün bir limitler çerçevesinde geliştirilir.

adam incecik monitör yapmak istiyor ise amacı incecik monitor yapmaktır ve bazı şeylerden fedakarlık eder.

ben Kuycon gelir mi diye bekledim de kimse keşfedip getirmemiş bu markayı. bu monitörü gördüm aldım. her özelliği mükemmel olacak diye bir şey yok.

Bir de arkadaşlar bir özellik eklenecek ise eklenir. eklenmiyorsa bir nedeni vardır teknik veya maliyet olarak. her bir ürün bir limitler çerçevesinde geliştirilir.

adam incecik monitör yapmak istiyor ise amacı incecik monitor yapmaktır ve bazı şeylerden fedakarlık eder.
Yazdığında eleştirebileceğim çok şey varda kendi fikrin neticede.
Geldiğinde inceleme falan yaparsan, almayacağım ama forumda merak eden çok kişi var. Faydalı olur bayağı :D Merak edilen bir monitör.

Yazdığında eleştirebileceğim çok şey varda kendi fikrin neticede.
Geldiğinde inceleme falan yaparsan, almayacağım ama forumda merak eden çok kişi var. Faydalı olur bayağı :D Merak edilen bir monitör.

Haftaya yazacağım. OLED paneli için tandem OLED bekleyenler 32X3B modelini bekleyebilirler. o bir tık daha pahalı olabilir. Temmuzda asyada çıktı buraya da sene sonuna doğru gelir. ama onda da glossy ekran yok sanırım.

Ben 6 yıldır oled laptop kullanıyorum ve oledden başka da kullanmam. parası neyse veriyoruz tam bir bağımlılık diyebilirim.

Bu monitörde ne yapmayacağımı diyeyim size FPS oyun oynamayacağım. Hiç sevmem.
AOE2 oynarım internet ve film video izlemeleri.

Laptopa bağlayacağım. Asus Rog Zephyrus G14 4060 ekran kartlı modeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,465
Üyeler
202,617
Son üye
6000-19
Geri