Seninde moral şu TCL glossy çıkmadığı için hâla bozuk galiba. Bu monitörün her konusunda ufaktan dokunduruyorsunMat panele o kadar verilmez bence...
Seninde moral şu TCL glossy çıkmadığı için hâla bozuk galiba. Bu monitörün her konusunda ufaktan dokunduruyorsunMat panele o kadar verilmez bence...
Seninde moral şu TCL glossy çıkmadığı için hâla bozuk galiba. Bu monitörün her konusunda ufaktan dokunduruyorsunŞöyle güzel ürün yapmışlar, şuna mat olmuşmu be... Hoparlörü çok fena duruyor yoksa.
Yazdığında eleştirebileceğim çok şey varda kendi fikrin neticede.ben Kuycon gelir mi diye bekledim de kimse keşfedip getirmemiş bu markayı. bu monitörü gördüm aldım. her özelliği mükemmel olacak diye bir şey yok.
Bir de arkadaşlar bir özellik eklenecek ise eklenir. eklenmiyorsa bir nedeni vardır teknik veya maliyet olarak. her bir ürün bir limitler çerçevesinde geliştirilir.
adam incecik monitör yapmak istiyor ise amacı incecik monitor yapmaktır ve bazı şeylerden fedakarlık eder.
Yazdığında eleştirebileceğim çok şey varda kendi fikrin neticede.
Geldiğinde inceleme falan yaparsan, almayacağım ama forumda merak eden çok kişi var. Faydalı olur bayağıMerak edilen bir monitör.