Üni İçin İpad Almalı Mıyım?

Caitlami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
Normalde 12.nesili beklemeyi planlıyordum ama şuan arada kaldım 11.nesil almalı mıyım acaba düşünceleriniz nelerdir diğer markaları düşünmüyorum telefonum da apple , şuan pek indirimde bulamadım a16 ipad.

Öğrenci olarak yapacağın işlemlerde aradaki farkı hissedeceğini sanmıyorum eğer ilk dönem de işim olur dersen al geç.

2 yıldır defter kalem uğraşıyorum artık dersler de zorlaştı haliyle döneme direkt tabletle mi başlasam diye düşündüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.elleri inceledim biraz ortalama temizlerin fiyatı 17 falan kocaelide oturuyorum.

2 yıldır defter kalem uğraşıyorum artık dersler de zorlaştı haliyle döneme direkt tabletle mi başlasam diye düşündüm.

2.elleri inceledim biraz ortalama temizlerin fiyatı 17 falan kocaelide oturuyorum.
Bölümün iPad kullanımına uygunsa alınır, kasımı da bekleyebilirsin çok acelen yoksa sıfır alırsın.

kasımda ne olur

Mekatronik Mühendisliği okuyorum derslerde not tutmak için alacağım genelde hocalar pdf üzerinden işliyor zaten.

artık defter kalem taşımak yordu ya

Bölüm ne dostum. Ben üni okurken kitap tarayıcısı almıştım. Czur aura pro x di sanırım. Bütün kitaplarımı taratıp tablete atmıştım. Yanımda 10 kitap taşımaktansa tek tablet ile tüm işimi çözdüm. En büyük kolaylık bilgiye ulaşmak istediğinde bul / ara komutu ile direk ilgili sayfa gitmen. Artık benzer işleri telefon kameralarını kullanan uygulamalar bile yapıyor. Gerçekten kullanımı hayatını kolaylaştıracaksa tabletin yeni nesli çıkınca al. Aldıktan sonra 2 tane not tutup dizi filme kayıcaksan biraz tableti alma amacının dışına çıkmış olursun.

Düzeltme: bölümü bir önceki yazında belirtmişsin. Görmemiştim.

Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim ben de yeni neslini düşünüyorum aslında ama dönem yarısında vs gelse geçmek zor olur şöyle düşündüm şimdi 2.el alıp yeni nesli çıkınca 0 alsam nasıl olur hem çok zarar etmemiş olurum.

Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim ben de yeni neslini düşünüyorum aslında ama dönem yarısında vs gelse geçmek zor olur şöyle düşündüm şimdi 2.el alıp yeni nesli çıkınca 0 alsam nasıl olur hem çok zarar etmemiş olurum.
merhaba, kendi tabletimi satıyorum, muadillerine göre bayağı güçlü ve özellikle 256 gb olması çok büyük avantaj. incelemek istersen sarı site ilan no 1305969895

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,337
Üyeler
202,578
Son üye
aqolol
Geri