Vodafone Pay Starbucks 750tl Üzeri Bakiye Yükle 500tl İade (Faturaya Yansıt)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu ülkede bu kadar cahil vatanperver varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok. Siz maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz diyinde tam olsun :D Türk kahvesini bile Starbucks'dan içen ekonomi kötü diye orada burada zırlamasın. Yazdığım birilerinin nefsini rahatsız etmişte,
gediğine oturmuş galiba herkes cevapla atıyor.
hocam boykotcular kendilerini ozel biri saniyor bir seyleri degistirebilecegini dusunuyor
Şu yazın bile ne kadar sığ bir kafa yapın olduğunu gösteriyor. Müslümansan veya Türksen direk ideolojisine ters. Değilsen beni ilgilendirmiyor zaten istediğini yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız starbucks filistin taraflı
Bende tutankamon memnun oldum.

yanlış anlamayın ama bu boykot işinin BU HALİYLE tutulabilir hiçbir yanı yok. netanyahu açıktan "tüm telefonlardaki çiplerin mimarisi bize ait. bizim sayemizde üretiliyor ve tüketiciye sunuluyor" dedi. neden akıllı telefonları tamamen boykot uğruna bırakmıyorsunuz? google mesela; açıktan destekliyor bu politikaları neden google kullanıyorsunuz? konu sadece yeme içme mi? microsoft misal netanyahu tarafında neden windows kullanıyorsunuz? neden linkedin hesabınız var? elon musk filistinlilerden yana mı yoksa israile mi yakın? neden bu boykotçuların X hesabı var?
Röportajda telefonunu çıkar diyen tiplerden hiçbir farkın yok.

Hadi yolunu al şimdi. Boş boş telefonunu çıkarcık taslama tanımadığın kişilere. Boykot indirimlerini fırsat zannederek fiyatı düşen ürünleri alan tiplere bir şey anlatılamaz sâfi vakit israfı. Ne tarih bilirsiniz, ne israil'i tanırsınız, ne yerli sermaye bilirsiniz. Yarın bir gün çocukların Türkiye'de kafaya İsrail'den füze yediği zaman patlamış mısırınla ımdb 9 verip bak bunun parasında benimde katkım var diyerek izlersin, heyecanlı olur senin için. Ülkede mermi sesi duysan havalimanında izdiham çıkarırsın :D Ben boykot mesajını, yerli markalara yönlendirmeyi Müslüman'lara ve Türklere yazıyorum. Olmayanlar, görüşü farklı olanlar beni ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Bu ülkede bu kadar cahil vatanperver varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok. Siz maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz diyinde tam olsun :D Türk kahvesini bile Starbucks'dan içen ekonomi kötü diye orada burada zırlamasın. Yazdığım birilerinin nefsini rahatsız etmişte,
gediğine oturmuş galiba herkes cevapla atıyor.

Şu yazın bile ne kadar sığ bir kafa yapın olduğunu gösteriyor. Müslümansan veya Türksen direk ideolojisine ters. Değilsen beni ilgilendirmiyor zaten istediğini yapabilirsin.

Bende tutankamon memnun oldum.

Röportajda telefonunu çıkar diyen tiplerden hiçbir farkın yok.

Hadi yolunu al şimdi. Boş boş telefonunu çıkarcık taslama tanımadığın kişilere. Boykot indirimlerini fırsat zannederek fiyatı düşen ürünleri alan tiplere bir şey anlatılamaz sâfi vakit israfı. Ne tarih bilirsiniz, ne israil'i tanırsınız, ne yerli sermaye bilirsiniz. Yarın bir gün çocukların Türkiye'de kafaya İsrail'den füze yediği zaman patlamış mısırınla ımdb 9 verip bak bunun parasında benimde katkım var diyerek izlersin, heyecanlı olur senin için. Ülkede mermi sesi duysan havalimanında izdiham çıkarırsın :D Ben boykot mesajını, yerli markalara yönlendirmeyi Müslüman'lara ve Türklere yazıyorum. Olmayanlar, görüşü farklı olanlar beni ilgilendirmiyor.
Türkiyedeki starbucksı kuveyt merkezli bir şirket işletiyor

Geçen yine bundan vardı. Uygulaması kayıt olmaya özel beleş içecek verdi. Metro durağının içinde starbucks vardı refresha hibiscus bişi vardı dedim aha kaç saattir kupkuru oldum bu beni ferahlatir. Küçük boy oluyomus beles içecek. Allah çarpsın 2.5 Küçük yudumda bitti içi buzfu sadece o kadar uzuldum ki keske soguk filtre falan alsaydim. Eve goturebilsem icindeki meyveleri yerdim de cope atmak zorunda kaldım hala aklimda

Güzel kampanya. Ben yararlandım, 2 saat sonra geldi 500 lira indirim.
bende yaptım hocam sağol, hizmet bedeli 31,9 TL, işlem ücreti 22,5 TL olarak gözüküyor 750 TL üzeri. vodafone pay uygulamasında 500 TL kazançlarım olarak gözüküyor fakat bunu nasıl kullanacağım? ya da bu 500 TL'yi faturamdaki tutardan düşmek için kullanabiliyor muyum?

bende yaptım hocam sağol, hizmet bedeli 31,9 TL, işlem ücreti 22,5 TL olarak gözüküyor 750 TL üzeri. vodafone pay uygulamasında 500 TL kazançlarım olarak gözüküyor fakat bunu nasıl kullanacağım? ya da bu 500 TL'yi faturamdaki tutardan düşmek için kullanabiliyor muyum?
Otomatik olarak faturandan düşüyor

Boykot boykotta Starbucks 'un türkiye ve orta doğu operasyonlarını Kuveytli bir şirket yürütüyor :D ilginç
Sen insanların yanlışlarıyla, kendi yanlışlarınıda örtbas etmeye kılıf gösteriyorsan bu senin zihniyetinin hastalığı oluyor. Bu = Türkiyenin güncel sosyal çürümesidir. Türkiye güncelde bu yüzden hastalıklı bir ülke durumunda. O yapıyor, ben neden yapmayayım. Müslüman bir insan sadece kendinden mesuldur. Sen bir okyanus varsa ve taş atman gerekiyorsa sen taşını atarsın. Çünkü sen ondan mesulsundür. Sana okyanusun neden dolu olduğunu sormazlar. Medine'dede starbucks var. Savunduğunuz şeyler doğrudan Müslümanlık ve Türklükle zıt yörüngede ilerliyor. Bilginiz olsun. Türksen'de yerli sermayeye destek vermekle mükellefsin. Çünkü Türk öyle yapar. Az bi coğrafi tarih bilginiz olsa zaten bu konuşmaları yapmıyor olurdukta, edindiğiniz tüm bilgiler donanım arşivi adı altında ediniliyorsa bunları bilmemeniz doğal. Az israil medyasını takip edin.

@Rickkyy Starbucks'ın İsrail desteğiyle ilgili kaynak atar mısın? Sadece bunu cevapla, konuyu saptırmadan.
Sen öyle firmaların doğrudan ben İsrail'in yanındayım diyecek kadar s***k olduğunu düşünüyorsan bu senin cehaletin. Adamda s***k zaten diyecekki ben İsrail'le en önde yürüyorum dimi. Neden bir ton algida ürünü Türk markasıymış gibi satışa çıkmaya başladı hiç bunları düşünüyormusun. El altından filistin destekleyen firmalara dava açtıklarını bilmesi gerekenler biliyor. Kahvesini bile bir ton yerli firma varken Starbucks'dan alan ekonomi diye, milliyetçiyim diye ağlamasın.

Sen insanların yanlışlarıyla, kendi yanlışlarınıda örtbas etmeye kılıf gösteriyorsan bu senin zihniyetinin hastalığı oluyor. Bu = Türkiyenin güncel sosyal çürümesidir. Türkiye güncelde bu yüzden hastalıklı bir ülke durumunda. O yapıyor, ben neden yapmayayım. Müslüman bir insan sadece kendinden mesuldur. Sen bir okyanus varsa ve taş atman gerekiyorsa sen taşını atarsın. Çünkü sen ondan mesulsundür. Sana okyanusun neden dolu olduğunu sormazlar. Medine'dede starbucks var. Savunduğunuz şeyler doğrudan Müslümanlık ve Türklükle zıt yörüngede ilerliyor. Bilginiz olsun. Türksen'de yerli sermayeye destek vermekle mükellefsin. Çünkü Türk öyle yapar. Az bi coğrafi tarih bilginiz olsa zaten bu konuşmaları yapmıyor olurdukta, edindiğiniz tüm bilgiler donanım arşivi adı altında ediniliyorsa bunları bilmemeniz doğal. Az israil medyasını takip edin.
Adamın yazdığı şey ne senin verdiğin cevap ne? Türk dediğin yerli sermayeden de alışveriş yapar bunu kim inkâr ediyor? Sen diyorsun ki Starbucks boykot. Orta Doğu'daki Starbucks'ları yöneten şirketin boykot olmadığını söylemiş arkadaşlar. Konunun türklükle coğrafyayla veya İsrail medyasıyla ne ilgisi var? Az kitap oku derim.

Adamın yazdığı şey ne senin verdiğin cevap ne? Türk dediğin yerli sermayeden de alışveriş yapar bunu kim inkâr ediyor? Sen diyorsun ki Starbucks boykot. Orta Doğu'daki Starbucks'ları yöneten şirketin boykot olmadığını söylemiş arkadaşlar. Konunun türklükle coğrafyayla veya İsrail medyasıyla ne ilgisi var? Az kitap oku derim.
İsrail'in savunmasını kim karşılıyor ? Hissedarları kim Starbucks'ın ? Ne anlatıyosun? Youtubede 2 video izleyince her konuda tartışacak bilginiz olduğunu zannediyorsun. Adamların kutsal kitabı hakkında bile gram bilgin yok boş keseden konuş dur. İki gün sonra ekonomi kötü, diye zırlarsınız. Ama türk kahvenizi bile starbucks'dan içersiniz :D Elinize klavye alınca profesör olmuyorsunuz şunun biraz farkına varın.

yararladındım bende bu kampanyadan eyvallah sözde yerli milli kahvecilerimiz daha pahalıya satıyor :blobdance:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,233
Üyeler
202,832
Son üye
Mami26
Geri