asura geldi şimdi de bana gelen dock bozuk çok ucuza aldım iade etmek de istemiyorum bunu tamir edemez miyim kabloyu takıyorum ışık yanıyor 5sn sonra sönüyor tepki vermiyor dock 3 4 farklı kablo denedim
asura geldi şimdi de bana gelen dock bozuk çok ucuza aldım iade etmek de istemiyorum bunu tamir edemez miyim kabloyu takıyorum ışık yanıyor 5sn sonra sönüyor tepki vermiyor dock 3 4 farklı kablo denedim
Garantiye gönder, kendin müdahale etme hocam, garanti dışı kalmasın cihaz. Bir de "dışarıdan müdahale edilmiş, biz bu cihazın iadesini de kabul etmeyiz" diyebilirler.
Ben bu forumda herhangi hall effect bir gamepad xbox gamepadden iyidir diyince linçlemişlerdi beni, halen daha da vardır xbox daha iyi diyenler de sesleri çıkmıyor. Çok mesajı olanlar bile yapıyordu bunu
Bence bu ürünün biraz pürüzleri var. Hall effect hariç select, start gibi tuşlar çok tırt ya. Çoğu zaman bastığımı algılamıyor, #Drive Rally oynuyorum ve bayağı durması için iyi basmam gerekti. Bence malzeme kalitesi ₺1500-1700 alan için iyi de ₺2100-2500 için biraz tırt ya. Özellikle stickler ki farkında olacaklar kutu içeriğinde yedek stick çıkıyor. Keşke gamepower logolu bir koruyucu da ekleselermiş. Işıkları çok seven biri değilim, bundaki ışıklar da tırt duruyor.
Keza arkadaki anime kızı şeffaf kısımın biraz ucuzluğundan kötü duruyor. Elimde benzer şeffaf olan Beiton KP70 var. Elbette kalite ve fiyat olarak aralarında uçurum var. Ama onun gibi full şeffaf yapılabilirmiş. Alt kısmı metal kaplama ve arkası garip bir plastik, kokmayan ilk defa gördüğüm. Bana plastiği çok güven vermedi öyle diyeyim. Bence daha iyi bir plastik yapılıp, ₺2500 lansmanda da bu fiyatlardan gayet iyi ürün olurmuş.
Yazılımı bulamadım ve ışıklar nasıl kapanıyor bilmiyorum. Arka tuşları fena değil, ben daha iyi konumlandırılmış iki tane EasySMX D10 ve Beitong KP70 kullandığımdan biraz konforsuz, o kısımlar değiştirilebilir ise ve İncehesap üşenmezse farklı arka tuş satışı da yapmasını isterim.
Şarj standı bence bu üründeki en kötü şey ya, ilgi çeksin diye farklı bir firmaya üretilmiş gibi. Alıcı takma kısmını pil kapağı gibi açıyorsunuz ve daha uzun alıcılara göre de bir yuva var. Alıcı küçük ama ve böyle sanki yamuk gibi duruyor. Koyarken de bir tık zorluyor, EasySMX D10 çok rahat takılıyordu. Ayrıca hafif de kalıyor biraz.
Tek sevdiğim şey benim elimdeki D10, KP70 ve Xbox 9. nesiller bence biraz tuş basım vb. yavaş kalıyor. Bu artık malzeme kalitesizliğinden mi nedir daha hafif ve rahat kalıyor. Tabii Beitong'un modları olduğunu da ve benim hatalı yorumlamam olduğunu belirteyim. Beitong yarış modunda araba sürmek daha keyifli mesela. Ama sanki bunda da sürerken virajları falan daha rahat dönüyorum gibi anlatabilmişimdir umarım.
Eşleştirme yapman gerekiyor, docka alıcıyı tak ve bilgisayara kabloyla bağlan. Sonra gamepadi bir kere dock üstüne koy ve tekrar al. Sonra galiba tuşuna basman gerekiyor. Tek bir kere basmak açıyor anladığım. Eğer yine olmuyorsa iade et veya değişim iste.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower büyük ihtimalle bir tane de premium ürün algısı için ürün yaparsa, umarım dock kalitesi, malzeme plastiği vb. biraz daha özen gösterir. Özellikle bu üründeki select, star ve home tuşları rezalet. Hatta bunun tekrar üretiminde yerlerinde olsam V2 yapar o tuşları değiştirirdim. Oyunlarda çok kullanılmıyor diye yan tuşların basımından bu kadar kısmamak lazım.
1700 liralık ürün için baz alıcaksan gayet iyi açıklayayım
joysticklerde öyle ahım şahım bir gecikme sorunu yaşamadım
dpad biraz dandik kaçmış
malzeme kaliteside idare eder seviyede
arkadaki ek tuşların konumu ve şekli çok iyi bence kolay basılıyor
trigger 3 kademeli olması hoşuma gitti
X Y A B tuşları biraz hissiyatsız gibi yumuşaklar
rgb olayı çok iyi diyemem (rgb sevmediğim içinde olabilir)
Yazılımı olmaması büyük eksi kesinlikle rgb ayarlama tuş ayarlaması için lazım olan bir şey
Genele gelicek olursak fiyatına göre yanındaki aksesuarlarla beraber iyi gamepadı çok kurcalamicak biri için iyi olduğunu düşünüyorum.