6 yıllık ssdim daha %20 idi fln sağlığı sorun olmaz kralKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
6 yıllık ssdim daha %20 idi fln sağlığı sorun olmaz kralKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
kullandığın ssd kaynaklı böyle bir psikolojik sorun yaşıyor olabilirsin, özellikle kioxialarda bu durum normal, wd veya samsung alırsan 2-3 yıl 99 da bile kalabilirKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
kingston hocam ya benimki kötü marka olmasa gerekkullandığın ssd kaynaklı böyle bir psikolojik sorun yaşıyor olabilirsin, özellikle kioxialarda bu durum normal, wd veya samsung alırsan 2-3 yıl 99 da bile kalabilir
maşallah hocam 10 yıldır %100 nasıl ya gizli formül var herhaldeMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim HDD 10 yıldır nerdeyse aralıksız çalışıyor, ve hala sağlığı 100%100 xD
3 farklı wd m2 kullandım hiçbirinde sağlık 99 dan düşmedi, kingstonun sata ssd si var onda sağlık 94, ne kadar kullanırsan kullan eski kioxialar kadar aşınmaz muhtemelenkingston hocam ya benimki kötü marka olmasa gerek
Kullan gitsin takmamak lazım böyle küçük şeyleri ben 1 ay önce aldım muhtemelen doldurup boşaltmışımdır önemli olan kullanmakKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
ben 1 yıl kullandım derken pc nin çalıştığı süre 1 yıl yani uygulamadan bakıyorum 9000saat çalışmış benim ssd%99hayır sıfır ssd zaten 1 ay falan kullandımda genel olarak taktım nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok dostum çok takmamda insan para verince boşa da harcamak hissi rahatsız etti