SSD Sağlığı Gidecek Diye Hiçbirşey İndiremiyorum

Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
6 yıllık ssdim daha %20 idi fln sağlığı sorun olmaz kral

2021’de aldığım monster notebooktaki ssd 5 senede %95’e düşmüştü. Bir de ben aylarca PC kapatmayan oyun kurup sürekli silen biriyim. Çok takılma

Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
kullandığın ssd kaynaklı böyle bir psikolojik sorun yaşıyor olabilirsin, özellikle kioxialarda bu durum normal, wd veya samsung alırsan 2-3 yıl 99 da bile kalabilir

Ekler

• hdd.webp
    hdd.webp
    24.9 KB · Hit: 18
Bu şeye benziyor nasıl olsa öleceğiz hiç çalışmaksakta olur gibi :blobdance:

Kullan gitsin takmamak lazım böyle küçük şeyleri ben 1 ay önce aldım muhtemelen doldurup boşaltmışımdır önemli olan kullanmak

6 senede %94 sağlığı düşmüştü m2 ssd hala da sağlam, takıl eskisin senden değerli değil ya

Ben SSD sağlığına bu zamana kadar hiç bakmadım. Ekran kartı macunu değiştirmek nedir bilmem, sadece kasaya hava tutarım. 19 senedir SSD ve macun kaynaklı bir sorun yaşamadım.

Sağlık hızlı düşmemesi için soğutucu şart ısınıyorsa. Birsey indirirken başka bir işlem yaparsan ssd yıpranır sağlığı daha hızlı düşer. Kullanıcı nedenler bunlar

%99 :D hayır sıfır ssd zaten 1 ay falan kullandımda genel olarak taktım nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok dostum çok takmamda insan para verince boşa da harcamak hissi rahatsız etti
ben 1 yıl kullandım derken pc nin çalıştığı süre 1 yıl yani uygulamadan bakıyorum 9000saat çalışmış benim ssd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,871
Üyeler
202,423
Son üye
Ölücü54
Geri