Sinek Kaydı Tıraş Makinesi Tavsiye

berkoz22

80+
Reaksiyon skoru
8
Sinek kaydı tıraş için makine arıyorum. 2 günde bir jilet ile 0 alıp 2. günde makine ile aldığımda beni jilet derdinden bir gün kurtaracak kaliteli makine lazım. Aklımda bu var Philips i9000 SkinIQ ama 13000TL fiyatıyla biraz pahalı geldi gözüme o kadar değer mi bilemedim o yüzden 2. seçenek olarak alt modeli olan Philips 5000 gözüme çarptı o da şuanda 4250 tl aralarında neredeyse 3 katı fiyat farkı var sizce değer mi yoksa bu p5000 yeterli mi veya başka marka model öneriniz var mı ?

En mantıklısı elekli bir model almak olur jilete yakın bir performans almak için. Braun series 7 olabilir

7-8 tane makina kullandım hiçbiri jilet kadar temizlemiyor. Bence sinek kaydı makina sadece isim olarak var.

7-8 tane makina kullandım hiçbiri jilet kadar temizlemiyor. Bence sinek kaydı makina sadece isim olarak var.
öyle zaten ama sadece 1 günlük uzamış sakalı da keserler ya bana o kadarlık lazım zaten düzenli jiletliyorum işimden dolayı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
öyle zaten ama sadece 1 günlük uzamış sakalı da keserler ya bana o kadarlık lazım zaten düzenli jiletliyorum işimden dolayı
Bende de attığın modeller gibi 3 başlı vardı 1 tane. Temizliği çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,943
Üyeler
202,437
Son üye
Murats043
Geri