Ganyotcu01
80+
- Reaksiyon skoru
- 203
1 alana 1 bedava değilse fiyat çok saçma
Bir göster ne sorunu var resim veya video at
Benim Samsung tablette de benzer bişiy olmuştu yt'de video izlerken biranda rahatsız edici ses çıkartarak ekran döndü bende zorla kapattım bir süre açılmadı sonrasında açılabildiAlıntıyı görüntüle
world yada prime video girdikten 3 dk sonra bu hale geliyor reset atmak için ses tuşu kapamaya basıyorum 10 dk resetleniyor düzeliyor
hocam dediğin indirimi muhtemelen iki defa yaptın.avrupada f 9 ultra 16 512 , 300 avroluk inidirim var , 900 - 300 = 600 avroya geliyor , yani avrupada o işler öyle değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilader dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlamadım
900 avroluk fiyatı hüplettiler , 900 avro üstüne 200 avro indirim 700 avroya geliyordu , 100 avroluk hediyeyide çıkar 600 e gelir yanlış yok
doğrudur hocam ben f9 pronun fiyatına bakmıştım yorumu yazarken900 avroluk fiyatı hüplettiler , 900 avro üstüne 200 avro indirim 700 avroya geliyordu , 100 avroluk hediyeyide çıkar 600 e gelir yanlış yok
Alıntıyı görüntüle
komiktir f 9 ultra 16 512 daha ucuza geliyordu ama almanya fiyatı budoğrudur hocam ben f9 pronun fiyatına bakmıştım yorumu yazarken
Ben anlamam hocam, hangisi daha iyi sırf sayı farkından dolayı F9 Ultra gibi geldi ama Sony de şimdi Sony yani
sayı okumayı bilmiyorsan zorlamaya gerek yok hocamBen anlamam hocam, hangisi daha iyi sırf sayı farkından dolayı F9 Ultra gibi geldi ama Sony de şimdi Sony yaniKamera ile pek ilgilenmiyorum şimdiki telefonum bile 50MP (f7 pro olduğunu demiştim.) Bana bu konu saçmalanmaya başladı gibi geliyor, eskiden 8mp varsa oooff diyorduk şimdi 50'yi beğenmiyor, 8k çekimde yapıyor yani (gerçi 30 fps sanırım)
sony nerden çıktı onu da anlamadım, pocoda sony sensör yokBen anlamam hocam, hangisi daha iyi sırf sayı farkından dolayı F9 Ultra gibi geldi ama Sony de şimdi Sony yaniKamera ile pek ilgilenmiyorum şimdiki telefonum bile 50MP (f7 pro olduğunu demiştim.) Bana bu konu saçmalanmaya başladı gibi geliyor, eskiden 8mp varsa oooff diyorduk şimdi 50'yi beğenmiyor, 8k çekimde yapıyor yani (gerçi 30 fps sanırım)
hocam 200 mb kamera lensi 50 mb iyidir diyemezsin , bu ürün gerçek hayat kamera testine girsin bakalım yoksa huawai pure 90 pro max dünyanın en iyisi ama 200 + 50 + 40 , f 9 ultra 200 + 50 + 50 huawai den daha iyi diyemeyiz çünkü biri ana maddesi organik biri mineral bu çok fark yaratır , firmalar bu kadar ayrıntılı açıklamaz çünkü cihazın ne m!l olduğu belli olur almaz insanlarsayı okumayı bilmiyorsan zorlamaya gerek yok hocam
sensör boyutları yazıyor
gerçek kameralardaki 12-24 mp telefondaki 200 mpyi cebinden çıkarıyor mesela, neden?
megapiksel olarak da samsungla aynılar ki, 50-200-50
2. madde, yazılım hakkında ne demek istiyorsun? Bende x3 Pro kullandım, geçen sene bozuldu, F7 Pro aldım, o telefonu 4 sene kullandım. Excell'e de girdim, pdf'e de girdim, word'de de girdim. Tabi "iş" yapmak için değildi de dosyayı gördüm, düzeltmeler yaptım, bir yerlere yolladım çıkarttım yazdırdım. Telefonda daha ne yapabilirim değil mi? Thesis fln da yazdım yani, excell de tablo da yaptım. Tabi işin büyüklüğü fark eder ama zaten o zaman git tablet veya laptop kullan. Xiaomi de HyperOS kullanıyor, F7 Pro'm 3.0.301.0 sürümünde de ben güncellemiyorum, sanırım 3.0.332'ye kadar gelmiş.firma daki pazarlama görevlisi galiba mesajlara bak
10.000 mah daha iyi özellikler honor win tr yada xiaomi 17 pro max var en kötü x 300 pro var tr de 75 k ve bu cihazdan daha iyi açık ara
1. bir telefona istersen 5090 9950x3dv2 koy yazılım yoksa çöptür
2. poco xiaominin en kötü yazılımına sahiptir , sadece oyunlar için tasarlanır , worl excell gibi kolay iş programları bile bu sürümde çöküyor eski x3 pro mağduruyum prime video , excell girdikten 3 dk sonra kapanıyordu telefon o kadar güncelleme aldı hala alıyor android 15 aldı sorun çözülmedi yani bu sorunlar f 9 serisinde de görülmesi normal
3. en iyi sensörleri bile koysan 17 t pro hem daha iyi fotoğraf çeker hem daha iyi yazılım sunar 17 t pro fiyatı 48 k şu an
4. 80 k ya sadece telefon veriyor muhtemelen bakmamışsın , 17 t pro ile karıştırdın herhalde
5. f 9 a geçmen gereksiz bir yatırım olacaktır bir kaç ay sonra kasım indiriminde bu cihaz inmezse fiyatı aralıkta kesin ineciktir yada satmıcaktır , poco f 8 pro bile 40 k çıktığında almayalım dedik 35 e düştü misal
6. poco f 9 ultra amoled ekrana sahiptir , oled flasgship sadece bir reklamlama ve pazarlama taktiğidir
7. f 7 pro 2.elde zor satar hocam bir de onu demem gerek
8. x 300 pro almak daha mantıklı görünüyor benim için
S26 ile kıyaslıyorsun ya, onda Sony yazıyor birinde.sayı okumayı bilmiyorsan zorlamaya gerek yok hocam
sensör boyutları yazıyor
gerçek kameralardaki 12-24 mp telefondaki 200 mpyi cebinden çıkarıyor mesela, neden?
megapiksel olarak da samsungla aynılar ki, 50-200-50
sony nerden çıktı onu da anlamadım, pocoda sony sensör yok
3lü kameranın dışında sensörün altında 1 tane daha minnacık kamera var ya, o sony olan işteS26 ile kıyaslıyorsun ya, onda Sony yazıyor birinde.
2. xiaomi nin normal serisi 15 , 16 , 17 yazılımı ile poco launcher bir değil hatta poco da hiç bir şey yok denebilir2. madde, yazılım hakkında ne demek istiyorsun? Bende x3 Pro kullandım, geçen sene bozuldu, F7 Pro aldım, o telefonu 4 sene kullandım. Excell'e de girdim, pdf'e de girdim, word'de de girdim. Tabi "iş" yapmak için değildi de dosyayı gördüm, düzeltmeler yaptım, bir yerlere yolladım çıkarttım yazdırdım. Telefonda daha ne yapabilirim değil mi? Thesis fln da yazdım yani, excell de tablo da yaptım. Tabi işin büyüklüğü fark eder ama zaten o zaman git tablet veya laptop kullan. Xiaomi de HyperOS kullanıyor, F7 Pro'm 3.0.301.0 sürümünde de ben güncellemiyorum, sanırım 3.0.332'ye kadar gelmiş.
Kamerayı bilmiyorum, ben pek ilgilenmiyorum.
4. madde için, 85k Ultra için değil mi? Kampanyalara bakmadığımı söyledim, ben bir ihtimal dedim, önceden her bir şey çıktığında yapıyorlardı, M serisinde de olduydu. Bildirimden geçilmiyordu. Ancak yine dediğim duruyor, resmi satıcı 80 veya 85k ya satsa, sen Samsung veya başka marka için daha fazla ödemen gerekiyor ve kağıt üstünde aynılar üstüne hızlı şarj konusunda daha kötü bile olabilirler.
6. Madde - Tamamen katılıyorum, bu fiyat artışı da o yüzden F7 Pro 35k iken nasıl F8 60-70K sonra F9 80K olabilir ya - sebep OLED ekran VE bunun bir faydası yok gerçekten, ben OLED PWM'in gözü daha çok yorduğunu ve güneş altında veya parlaklık konusunda daha kötü olduğunu düşünüyorum. Gereksiz ya, OLED'i çıkarsın 40k azaltsın.
7. Madde - Büyük ihtimalle öyleya ben öyle dedim de ben bu dosya aktarmayı fln pek sevmiyorum. Büyük ihtimalle yine bozulana kadar devam ederim.
İşine ne geliyorsa onu al hocam, sürekli telefon değiştiren biriysen ve İOS seviyorsan, Iphone da olabilir, ben sevmiyorum ve android olan telefon markalarıda pek değer koruyamıyor gibi gözüküyor. Belki bir kere daha Samsung denerim. Özellikle bu google değişiklerinden dolayı, sürekli diyordum OneIU çok şişik diye, aha fabrikasyon debloat geliyor
S26 ile kıyaslıyorsun ya, onda Sony yazıyor birinde.
@Cihan karasu
Redmi gelse onu alırım, orjinal POCO
REDMİ K100 PRO MAX
orjinal redmi k 100 pro max olsa farklı şeyler konuşurduk , bu kadar pahalı olmazdı en azından2. madde, yazılım hakkında ne demek istiyorsun? Bende x3 Pro kullandım, geçen sene bozuldu, F7 Pro aldım, o telefonu 4 sene kullandım. Excell'e de girdim, pdf'e de girdim, word'de de girdim. Tabi "iş" yapmak için değildi de dosyayı gördüm, düzeltmeler yaptım, bir yerlere yolladım çıkarttım yazdırdım. Telefonda daha ne yapabilirim değil mi? Thesis fln da yazdım yani, excell de tablo da yaptım. Tabi işin büyüklüğü fark eder ama zaten o zaman git tablet veya laptop kullan. Xiaomi de HyperOS kullanıyor, F7 Pro'm 3.0.301.0 sürümünde de ben güncellemiyorum, sanırım 3.0.332'ye kadar gelmiş.
Kamerayı bilmiyorum, ben pek ilgilenmiyorum.
4. madde için, 85k Ultra için değil mi? Kampanyalara bakmadığımı söyledim, ben bir ihtimal dedim, önceden her bir şey çıktığında yapıyorlardı, M serisinde de olduydu. Bildirimden geçilmiyordu. Ancak yine dediğim duruyor, resmi satıcı 80 veya 85k ya satsa, sen Samsung veya başka marka için daha fazla ödemen gerekiyor ve kağıt üstünde aynılar üstüne hızlı şarj konusunda daha kötü bile olabilirler.
6. Madde - Tamamen katılıyorum, bu fiyat artışı da o yüzden F7 Pro 35k iken nasıl F8 60-70K sonra F9 80K olabilir ya - sebep OLED ekran VE bunun bir faydası yok gerçekten, ben OLED PWM'in gözü daha çok yorduğunu ve güneş altında veya parlaklık konusunda daha kötü olduğunu düşünüyorum. Gereksiz ya, OLED'i çıkarsın 40k azaltsın.
7. Madde - Büyük ihtimalle öyleya ben öyle dedim de ben bu dosya aktarmayı fln pek sevmiyorum. Büyük ihtimalle yine bozulana kadar devam ederim.
İşine ne geliyorsa onu al hocam, sürekli telefon değiştiren biriysen ve İOS seviyorsan, Iphone da olabilir, ben sevmiyorum ve android olan telefon markalarıda pek değer koruyamıyor gibi gözüküyor. Belki bir kere daha Samsung denerim. Özellikle bu google değişiklerinden dolayı, sürekli diyordum OneIU çok şişik diye, aha fabrikasyon debloat geliyor
S26 ile kıyaslıyorsun ya, onda Sony yazıyor birinde.
@Cihan karasu
Redmi gelse onu alırım, orjinal POCO
REDMİ K100 PRO MAX