40-50k Bandı PC Önerisi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,552
Bütçe
50000
Merhaba arkadaşlar,

Makine mühendisliği öğrencisiyim şuanki sistemim baya yetersiz. Hem bölüm gereksinimleri (SolidWorks, ANSYS, MATLAB, Python) hem de render/oyun için uzun yıllar kullanabileceğim 40-50k bandına sistem arıyorum. Bütçe şuanlık pek esnemez ama 16 gb vramli bir ekran kartı lazımmış sanırsam tam anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Hocam bütçeniz ne kadar esner bilmiyorum ama oyun için kurtaracak bilgisayar zor en azından günümüz oyunları için hemde hocam 16g ram mi vram mi çünkü 16 gb vram rtx 4080de falan bulunuyor baya maliyeti olan bir kart

Hocam bütçeniz ne kadar esner bilmiyorum ama oyun için kurtaracak bilgisayar zor en azından günümüz oyunları için hemde hocam 16g ram mi vram mi çünkü 16 gb vram rtx 4080de falan bulunuyor baya maliyeti olan bir kart
Hocam çokta hikayeli oynamam hala arada witcher 3 falan oynuyorum cs falan oynarım yüksek ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vram hocam, render benim için oyundan daha öncelikli. Kusura bakmayın açıklayıcı yazamamışım

Önemli soru şu 16 gb vram mi ram mi çünkü vramse dediğim gibi üst düzey piyasanın yıldızı ekran kartlarında var
Yani bahsettiğim programları (Solid, ANYSYS) kullanan birisi yorumlarsa daha iyi olur (ekran kartı vrami mi önemli cpu mu önemli gibisinden hiçbir bilgim yok çünkü). Sizin tavsiyeniz nedir hocam

Hocam çokta hikayeli oynamam hala arada witcher 3 falan oynuyorum cs falan oynarım yüksek ihtimalle

vram hocam, render benim için oyundan daha öncelikli. Kusura bakmayın açıklayıcı yazamamışım
Hocam vramse maalesef bulmaniz zor zaten 16 gb vramli bir bilgisayar çoğu oyunu açar ama o bütçeye bulamayabilirsiniz

Yani bahsettiğim programları (Solid, ANYSYS) kullanan birisi yorumlarsa daha iyi olur (ekran kartı vrami mi önemli cpu mu önemli gibisinden hiçbir bilgim yok çünkü). Sizin tavsiyeniz nedir ho

Yani bahsettiğim programları (Solid, ANYSYS) kullanan birisi yorumlarsa daha iyi olur (ekran kartı vrami mi önemli cpu mu önemli gibisinden hiçbir bilgim yok çünkü). Sizin tavsiyeniz nedir hocam
Hocam ben mühendislikten hiç anlamam ne gerekir falan tanidigimda yok maalesef yardımcı olamam

Hocam vramse maalesef bulmaniz zor zaten 16 gb vramli bir bilgisayar çoğu oyunu açar ama o bütçeye bulamayabilirsiniz

Hocam ben mühendislikten hiç anlamam ne gerekir falan tanidigimda yok maalesef yardımcı olamam
Yok hocam sizin bu bütçe bandındaki herhangi bir sistem tavsiyenize ihtiyacım var. Yani 2k falan oyun fantezim yok max 240hz bi monitör çekip cs oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,909
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri