Gta 6 İçin Ps5 Almak

41.500 tl ye bilkom garantili aldım.
Fortnite V2 Bundle'lı olan ilandan mı aldınız? O kadar bütçe çıkarır mıyım sanmıyorum ya ithalatçı + premium edition almaya göre ayarladım

Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor. Benim sorum ise şu. Bu oyunu PS5 slim nasıl çalıştırır.
oyunu 3060 lı sistem bile açacak.

Fortnite V2 Bundle'lı olan ilandan mı aldınız? O kadar bütçe çıkarır mıyım sanmıyorum ya ithalatçı + premium edition almaya göre ayarladım
Evet onu aldım. Bilkom garantili diye. Geldiğinde herşeyini kontrol edip doğrulayacam bakalım.

Evet onu aldım. Bilkom garantili diye. Geldiğinde herşeyini kontrol edip doğrulayacam bakalım.
Fiyat düşmezse bende onu alırım, idefix'de 40k. 5k fazla verip 2 yıl garantili olur en azından

Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor. Benim sorum ise şu. Bu oyunu PS5 slim nasıl çalıştırır.
Bende ps5 var ama gta 6 parası yok

O sırada 23k’ya Anpa gross açılışında çift kol ps5 slim almış benim rahatlık

Ortalama bi sistem ve ortalama medium ayarlarda hatta high ayarlarda ama dlss desteğiyle birlikte 60 fps oynayabileceğin bi oyunda

Çağ dışı 30 fps oynamak
Ve bunu ps5 de yapmak

2 de 2 enayilik olur bence. Ps5 bitti gitti ölü yatırım bence

Türkçe altyazı bile getirmedikleri için hala kızgın olduğum oyunada çok yükselmemek lazım. Şu tarihsel olarak bile dostumuz olmayan Fransanın Ubisoftunda bile çoğu oyunda alt yazı Türkçe getiriyorken adamlar bu Rockstar neyine güvenipte ambargodaki rusyada bile rusça desteği verirken Türkçe desteği vermemesini aklım almıyor

Ortalama bi sistem ve ortalama medium ayarlarda hatta high ayarlarda ama dlss desteğiyle birlikte 60 fps oynayabileceğin bi oyunda

Çağ dışı 30 fps oynamak
Ve bunu ps5 de yapmak

2 de 2 enayilik olur bence. Ps5 bitti gitti ölü yatırım bence

Türkçe altyazı bile getirmedikleri için hala kızgın olduğum oyunada çok yükselmemek lazım. Şu tarihsel olarak bile dostumuz olmayan Fransanın Ubisoftunda bile çoğu oyunda alt yazı Türkçe getiriyorken adamlar bu Rockstar neyine güvenipte ambargodaki rusyada bile rusça desteği verirken Türkçe desteği vermemesini aklım almıyor
Her bir kelimesine katılıyorum. Fakat piyasada gerçekten oyun yok. PS5 çıktı çıkalı şu cihazın hakkını verecek 1 tane oyun yapmadılar. PS3 ü hatırlıyor musun. Çağının ötesinde gta5 ve killzone 2-3 gibi oyunlar yaptı. Git killzone 3 oyununa bak günümüzdeki oyunlardan daha iyi grafikleri var ve bu oyun nereden baksan 15 yıllık falan. Böyle bir ortamda ps5 dediğiniz gibi ölü yatırım. Ama ben sistemi kurmuş ve bu oyunu 1.5 yıl daha beklemek istemeyen birisiyim. Dil problemim yok ama dil problemim yok diye Türkçe altyazı getirmeme saçmalığını desteklemeyeceğim anlamına gelmiyor. Rezilliktir kepazeliktir. Rusyada satışı bile olmayacak oyuna rusça çıkarıp Türkiyede milyon satacak oyuna altyazı çıkarmamak kepazeliktir. her şey bir kenara bu oyun için 1-1.5 yıl pcye çıkmasını beklemek istemiyorum açıkçası. PCye çıktığında cihazı satarım pcden devam ederim.

Bu tarz çok konu açılıyor da neden insanlar bir oyun için konsol alıyor hâlâ çözemedim bilenler beni de aydınlatsın.

Oyun online değil zaten yani en fazla ne kadar zaman geçirebilirsin ki bir oyunla?

Bu tarz çok konu açılıyor da neden insanlar bir oyun için konsol alıyor hâlâ çözemedim bilenler beni de aydınlatsın.

Oyun online değil zaten yani en fazla ne kadar zaman geçirebilirsin ki bir oyunla?
13 yıl beklenen oyun ben kendim gta 5'i binlerce saat döktüm ve pc'ye çıkmasını bekleyip spoiler yememek için ps5 aldım pc'm aktif olarak olmasına rağmen

Kusura bakma ama sana hiç katılmıyorum. GTA gibi istisna bir oyun bütçe var ise bu tarz hamleler kabul görebilir. Açık dünya oyunlarında yapacağın şeyler sınırsızdır. Bir oyunun online olması sizlere farklı insanlar etkileşim ve rekabet verebilir ama GTA tarzı bir oyununun sana dünyada sunacağı sınırsız imkanlar ile geçen zamanı bile anlamazsın. Vice city-san andreas-gta4-gta5 offline modda binlerce saatimi geçirdim. Akşam eve gelip dünyadan kendini soyutlayıp bu oyunlarda kendi dünyanda saatlerce takılıp görev yapmanın keyfi ne yazıkki günümüz oyunlarında mevcut değil. Ha bu arada GTA oyununun bu kadar hypelanması ve millete konsol aldıracak duruma gelmesi tamamen oyun firmalarının ayıbıdır. Bizlere 6-7 yıldır hiçbir yenilik sunamayan ÇÖP tenekesi oyunlar çıkartan firmalardır. Hiçbiri indirmeye bile değmeyecek 2015 grafiklerinde sıkışıp kalmış bomboş oyunlar.

Aslanlar gibi Pc ye çıkmasını beklerim yemişim PS5`ini çok merak ediyorsam gider cafe de oynarım. One piece de her arc bittiğinde sonraki arc`ı toplu izlemek için 3-4 sene bekliyorum koyar mı bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,859
Üyeler
202,415
Son üye
Aykut881
Geri