35 Bin TL Kadar OLED Monitör Tavsiyesi

2. Monitörü ben 17bine aldım 23bine satıldığını da gördüm çok iyi monitör ama bir kusuru var o da qd oled den mütevellit çizilme direnci çok düşük birde odanın ışıklandırmasını iyi kontrol etmen lazım direkt güneş ışığında morarıyor ben memnunum monitörden ama 35k bütçen var 4. Nesil çizilme direnci nispeten biraz daha yüksek modellerden alman daha iyi olur
Teşekkürler. Hepsinin bir kusur var sanırım. Ya da hiç uğraşmayıp 12 bine filan 240-260hz ips mi almalı ağırlıklı oyun için:d Ne dersiniz?

Teşekkürler. Hepsinin bir kusur var sanırım. Ya da hiç uğraşmayıp 12 bine filan 240-260hz ips mi almalı ağırlıklı oyun için:d Ne dersiniz?
rog xg27acdms kullanıyorum ben bi inceleyin bence güzel monitör

Ben sadece oyun oynarken kullanıyorum her oyunuda değil mmo oynarken 4k/1080 çift modlu ips var mmoları onda oynuyorum iyi korumaya çalışıyorum oledi sadece oyun için kullanıyorum çünkü 2k media oynamada iyi değil yan odada mini led tv var oraya geçip izliyorum

Teşekkürler hocam. Şu an 165hz 2k ips 27 inc monitör var. Hiç olede girmeyip

Min 240 hz 27in 2k ips vb alacak olsam o durumda ne tavsiye ederdin? Oyunlarda filan gecikmesi az görüntü sorunu yapmayacak bir monitör.
Hazır bütçe ve 9070xt ekran kartı varken AQWMG alır geçerdim ben senin yerinde olsam. Bende ACDNG modeli var pahalı bir model ama gerek renkler gerek akıcılık gerek gecikme süresi her açıdan çok üstün bir monitör ve üstün bir deneyim yaşatıyor. OLED'in benim gözümde olabilecek tek eksisi biraz titiz bir kullanım gerektiriyor olması bunun dışında her açıdan diğer tüm monitör çeşitlerine göre üstün.

Ben sadece oyun oynarken kullanıyorum her oyunuda değil mmo oynarken 4k/1080 çift modlu ips var mmoları onda oynuyorum iyi korumaya çalışıyorum oledi sadece oyun için kullanıyorum çünkü 2k media oynamada iyi değil yan odada mini led tv var oraya geçip izliyorum
Oyun için ips yeterli mi peki yoksa oyunda da fark eder mi oled hani adamı kolay görme netlik gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazır bütçe ve 9070xt ekran kartı varken AQWMG alır geçerdim ben senin yerinde olsam. Bende ACDNG modeli var pahalı bir model ama gerek renkler gerek akıcılık gerek gecikme süresi her açıdan çok üstün bir monitör ve üstün bir deneyim yaşatıyor. OLED'in benim gözümde olabilecek tek eksisi biraz titiz bir kullanım gerektiriyor olması bunun dışında her açıdan diğer tüm monitör çeşitlerine göre üstün.
Hocam puan kampanyası ile 30 bine geliyor işte wmg modeli ama değer mi işte. Onda da gri tonla alakalı sorunu var woledlere özgü.
Ya da yeni çıkacak monitörleri mi beklemek lazım acaba ne dersiniz

Oyun için ips yeterli mi peki yoksa oyunda da fark eder mi oled hani adamı kolay görme netlik gibi
hocam rekabetçi oyun oynuyorsan Oledin eline hiçbirşey su dökemez Fps tps ne oynuyorsan Oledde her şey farklı grafiksel kaliteyi geçtim o gecikme değerlerine alışınca bir daha başka bir şey istemiyorsun.

hocam rekabetçi oyun oynuyorsan Oledin eline hiçbirşey su dökemez Fps tps ne oynuyorsan Oledde her şey farklı grafiksel kaliteyi geçtim o gecikme değerlerine alışınca bir daha başka bir şey istemiyorsun.
Peki fps oyunları için qled mi woled mi daha mantıklı sizce

Peki fps oyunları için qled mi woled mi daha mantıklı sizce
ben parlak qd oled kullandım sadece hocam woled bilmiyorum ama sonuç olarak ikiside oled gecikme değerleri birebir aynı olacaktır. linç yemek istemiyorum ama Mat oledin espor için daha iyi olduğunu söylüyorlar kendim deneyimlemedim herkes işin renk patlamasında eğer espor için düşünüyorsan bence biraz daha araştır sadece bu forumuda araştırmaçünkü burda kimse Mat oled önermez bende önermiyorum yanlış anlama kullanmadım çünkü hiç.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam puan kampanyası ile 30 bine geliyor işte wmg modeli ama değer mi işte. Onda da gri tonla alakalı sorunu var woledlere özgü.
Ya da yeni çıkacak monitörleri mi beklemek lazım acaba ne dersiniz
Hocam bana kalırsa bizim ülkede bir şeyleri beklemek pek de mantıklı değil elbette çıkış tarihi çok yakın değilse. Sebebiyse her şeye her gün zam gelmesi adım adım alım gücünün düşmesi vs. vs. WOLED panel ben de hiç kullanmadım benimki QD-OLED yarı parlak kaplamalı modelinde bir panel. FPS oyunlarındaki gecikme olsun, akıcılık olsun, renk doğruluğu olsun birçok avantaj sağlıyor. Adamı kolay görme netlik gibi konulara kendi düşüncem kesinlikle katkısı var. Ama günün sonunda unutma o mouse u tutan el o monitöre bakan göz o kulaklığı işiten kulaktır adamı algılayan refleks veren ve vuran. Ben ortalama bir oyuncuyum hiçbir oyunda en iyisiyim diyemem fakat ben inanılmaz fark tecrübe ettim kendi adıma. İyi bir sistemi olup bütçesi de olan biri kesinlikle OLED kullanmalıdır dezavantajları ne olursa olsun. Tayfunns un da bahsettiği gibi o monitör çok kaliteli top seviye monitörlerden biri aldığına pişman etmeyecektir merak etme.

@ayranli_tuz @Kemowee @GGbaba PAraf kampanyası ve asus cashback ile XG27AQWMG 27 bine geliyor. Alınır mı sizce yoksa qled mi almalı? Ya da 2027 mi beklenmeli
27k çok uyguna denk gelmiş bence o monitör yapıştır geç 2027 falan beklemeni tavsiye etmiyorum bırak 2027 yi 2026 aralığa kadar bu ülkede neler olacak onu bile kestirmek çok güç. Alınır.

@ayranli_tuz @Kemowee @GGbaba PAraf kampanyası ve asus cashback ile XG27AQWMG 27 bine geliyor. Alınır mı sizce yoksa qled mi almalı? Ya da 2027 mi beklenmeli
Tandem Woledlerde gri bantlanma sorunun yaygın vatandan alırsan mağazada kontrol edip sorun yoksa al eve gönderip AA bunda bantlanma var dersen çok zorlu bir süreç seni bekler

Geri