Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,614
Gamepad elime ulaştı şu arkadaki tuşları çıkartabiliyor muyuz kullanmayacağım boşuna rahatsızlık veriyor
çıkartabiliyorsun diyorGamepad elime ulaştı şu arkadaki tuşları çıkartabiliyor muyuz kullanmayacağım boşuna rahatsızlık veriyor
Nasıl çıkıyor bunlar elimde kalcak yoksaçıkartabiliyorsun diyor
orasını bilmiyom benim ki dağıtımda gelsin bakarımNasıl çıkıyor bunlar elimde kalcak yoksa
Atk hubda kablo ile tanıyor kabloyu çıkarınca yok oluyor onu bende anlamadımDriver'a nasıl bağlanıyorum kablo ile bağladım 2.4 denedim hiçbir türlü kabul etmiyor cihazı
Tamam hallettimAtk hubda kablo ile tanıyor kabloyu çıkarınca yok oluyor onu bende anlamadım![]()
o kuponu bulabilirmiyiz500 kupon varsa 1800e iyi deal
o kuponu nasıl alıyorlar onu araştırıyorum bendeo kuponu bulabilirmiyiz
Sipariş iptal ettiler benim o zaman vermişlerdio kuponu bulabilirmiyiz
PC için ana uygulaması yok ATK'nın yaptığı uygulama var ama gördüğün üzere her şey tutarlı çalışmıyor birebir olarak o yüzden keylinker daha iyi bir deneyim sunar elime ürün gelirse daha iyi yardımcı olucamda cumartesi verdiğim sipariş hala elime geçmedi pazartesi kargoya verdiler elime geçerse düzgün deneyim edip anlatıcam her şeyiSadece telefon uygulaması var gibi duruyor. PC için var mı?
hocam bu konuştuklariniz virtus içinde geçerlimi ? (gerekte olmayabilir sadece şarjini ogrensem kafi)PC için ana uygulaması yok ATK'nın yaptığı uygulama var ama gördüğün üzere her şey tutarlı çalışmıyor birebir olarak o yüzden keylinker daha iyi bir deneyim sunar