❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Gamepad elime ulaştı şu arkadaki tuşları çıkartabiliyor muyuz kullanmayacağım boşuna rahatsızlık veriyor

şuan çok vaktim yok ama ön inceleme olarak easysmx x5 ile karşılaştırmalı yorumlayabilirim.
- kol easysmx e göre ağır, malzeme kalitesi tok, abyx tuşlarının sesi kalitesi güzel, orta butonlar adi gibi duruyor ama kötü değil
- forza horizonda temel işlevleri test ettim sorun yok gibi
- r1 l1 tuşu çok sessiz değil çok seslide değil, easysmx e göre daha sesli (özellikle L1)
- r2 l2 tuşları yumuşak, hissiyat fena değil

ilk bağlantıda dongleyi kasaya bağladığımda bağlanmadı, dock üzerine takıp o şekil 3-4 denemede anca bağladım, türkçe kılavuz koymaları iyi olmuş
kutu içeriği ve kaliteyi düşünürsek ilk fiyattan alanlar için fiyatına değer diyebilirim şuanlık.

Driver'a nasıl bağlanıyorum kablo ile bağladım 2.4 denedim hiçbir türlü kabul etmiyor cihazı

Ekler

• 1788368005448.webp
    1788368005448.webp
    8.2 KB · Hit: 49
Son düzenleme:
Sadece telefon uygulaması var gibi duruyor. PC için var mı?
PC için ana uygulaması yok ATK'nın yaptığı uygulama var ama gördüğün üzere her şey tutarlı çalışmıyor birebir olarak o yüzden keylinker daha iyi bir deneyim sunar elime ürün gelirse daha iyi yardımcı olucamda cumartesi verdiğim sipariş hala elime geçmedi pazartesi kargoya verdiler elime geçerse düzgün deneyim edip anlatıcam her şeyi

PC için ana uygulaması yok ATK'nın yaptığı uygulama var ama gördüğün üzere her şey tutarlı çalışmıyor birebir olarak o yüzden keylinker daha iyi bir deneyim sunar
hocam bu konuştuklariniz virtus içinde geçerlimi ? (gerekte olmayabilir sadece şarjini ogrensem kafi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,062
Üyeler
202,483
Son üye
harceleur
Geri