🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

Reaksiyon skoru
269
Kişiye özel olarak gelmiş olabilir kampanyalardan bakınız.

IMG_1353.webp
IMG_1354.webp

Garanti Bankası kampanyası arkadaşlar , en altta açıklamada yazıyor

Ne alınabilir ki apple sitesine baktım şimdi de mantıklı hiç bir şey yok

site değil appstore itunes buralardan aldıklarına geçerli, mesela icloud kapasitesini yükseltebilirsin, ücretli oyunlardan alabilirsin
Hocam ilk defa kullanacağım için soruyorum, bonus flaşı da yeni indirdim hatta. Kampanyaya katıl dedikten ve alışveriş yaptıktan sonra bonus olarak kampanya tutarı geri dönüyor ve, bonuslarımı istediğim yerde kullanabiliyor muyum acba? Sadece bu kampanya için de sormuyorum şimdi biraz bakındım kullanabileceğim bir kaç farklı kampanyada var, değerlendirmek lazım aslında

Hocam ilk defa kullanacağım için soruyorum, bonus flaşı da yeni indirdim hatta. Kampanyaya katıl dedikten ve alışveriş yaptıktan sonra bonus olarak kampanya tutarı geri dönüyor ve, bonuslarımı istediğim yerde kullanabiliyor muyum acba? Sadece bu kampanya için de sormuyorum şimdi biraz bakındım kullanabileceğim bir kaç farklı kampanyada var, değerlendirmek lazım aslında
tabi kullanırsın bonus geçen her yerde yapıştır geç market yakıt hepsiburada trendyol onda sorun yok

Bana da gelmiş fakat bende 1000 TL bonus diyor, ne alınabilir önerisi olan var mı bu bütçeye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,291
Üyeler
202,561
Son üye
wuko
Geri