POMPACI OSMAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 269
Kişiye özel olarak gelmiş olabilir kampanyalardan bakınız.
site değil appstore itunes buralardan aldıklarına geçerli, mesela icloud kapasitesini yükseltebilirsin, ücretli oyunlardan alabilirsinNe alınabilir ki apple sitesine baktım şimdi de mantıklı hiç bir şey yok
Hocam ilk defa kullanacağım için soruyorum, bonus flaşı da yeni indirdim hatta. Kampanyaya katıl dedikten ve alışveriş yaptıktan sonra bonus olarak kampanya tutarı geri dönüyor ve, bonuslarımı istediğim yerde kullanabiliyor muyum acba? Sadece bu kampanya için de sormuyorum şimdi biraz bakındım kullanabileceğim bir kaç farklı kampanyada var, değerlendirmek lazım aslındasite değil appstore itunes buralardan aldıklarına geçerli, mesela icloud kapasitesini yükseltebilirsin, ücretli oyunlardan alabilirsin
tabi kullanırsın bonus geçen her yerde yapıştır geç market yakıt hepsiburada trendyol onda sorun yokHocam ilk defa kullanacağım için soruyorum, bonus flaşı da yeni indirdim hatta. Kampanyaya katıl dedikten ve alışveriş yaptıktan sonra bonus olarak kampanya tutarı geri dönüyor ve, bonuslarımı istediğim yerde kullanabiliyor muyum acba? Sadece bu kampanya için de sormuyorum şimdi biraz bakındım kullanabileceğim bir kaç farklı kampanyada var, değerlendirmek lazım aslında
bonus flash uygulamasından kampanyalar sekmesinden arattır belki kişiye özeldir gözükmezse yok demektir link yok yanıLink var mı göremedim
kampanyalar kısmında arama çubuğuna ''apple'' yazınca bulabildim ben, sen de öyle yapLink var mı göremedim
Bende bonus kredi kartı yok ondan çıkmıyor olma ihtimali yüzde kaçkampanyalar kısmında arama çubuğuna ''apple'' yazınca bulabildim ben, sen de öyle yap
Bende varmış ne alsam acabasite değil appstore itunes buralardan aldıklarına geçerli, mesela icloud kapasitesini yükseltebilirsin, ücretli oyunlardan alabilirsin