Bu Sistemin Ederi Nedir?

Bu sistemin ederi ne yürüyerek15 dk mesafede bana.
ben tiktoktan oyun yayını yapacağım kodlama yapacağım
ve FİFA MİNECRAFT VALORANT gibi oyunlar oynayacağım
pahalı geldi max 45 ederi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

orduda yaşıyorsanız yakından ziyada param güvendedeyle alabileceklerinizede göz atın derim

32 ram yazmış yazılı listede 1 tane ram yazıyor patriot diyor t force yazıyor bu ilan çok fazla soru işareti barındırıyor
1788437599129.webp

bu olabilir mesela biraz pazarlık yapıp en azından 16gb vramli bir ekran kartına sahip olursunuz şu dönemde şart artık

32 ram yazmış yazılı listede 1 tane ram yazıyor patriot diyor t force yazıyor bu ilan çok fazla soru işareti barındırıyor
Alıntıyı görüntüle
satın alım listesindede tek 16 yanlış yazılmış bence

Alıntıyı görüntüle
hiç dikkatimi çekmemişti teşekkürler ve eğer fotoğraf eskiyse ve geçekten 32 ise ne kadar teklif etmeliyim sizce

bu olabilir mesela biraz pazarlık yapıp en azından 16gb vramli bir ekran kartına sahip olursunuz şu dönemde şart artık

satın alım listesindede tek 16 yanlış yazılmış bence
hocam param güvende gibi sistemlere güvenim hiç yok

hiç dikkatimi çekmemişti teşekkürler ve eğer fotoğraf eskiyse ve geçekten 32 ise ne kadar teklif etmeliyim sizce

hocam bana fiyatlar hep iyi geliyor ama 2. elden daha iyi anlayan arkadaşlar var bana bu konuda güvenmeyin bence doğru fiyat takdiri yapamıyorum :D

32 ise pazarlıkla 50 iyi olur fiyat için param güvendede alıcılar için mantıklı çünkü genellikle alıcıyı koruyorlar pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak tercih yine sizin

32 ise pazarlıkla 50 iyi olur fiyat için param güvendede alıcılar için mantıklı çünkü genellikle alıcıyı koruyorlar pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak tercih yine sizin
param güvendede taksit yapabilme gibi bir şey oluyor mu

16 gb ise kaç teklif edeyim

İlan tarihine bakmışsındır umarım. Bu kadar fazla süredir ilanda duruyorsa zaten kazık fiyattandır.

İlan tarihine bakmışsındır umarım. Bu kadar fazla süredir ilanda duruyorsa zaten kazık fiyattandır.
hep dikkat ettiğim bir kısıma dikkat etmemişim teşekkür ederim. Ama ben bu ilanı kednime uygun fiyata getirip almak istiyorum zaten benim hedefim 16 gb tı ssd 500 düşünüyordum. Satıcıyı arayacağım akşam, neler sormalıyım ve eğer 16 ise ram fiyatı ne teklfif etmeliyim 32 gb ise ne teklif etmeliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,495
Üyeler
202,626
Son üye
1menace
Geri