POMPACI OSMAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 269
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bize niye 500 sana 1000 haksızlıkBana da gelmiş fakat bende 1000 TL bonus diyor, ne alınabilir önerisi olan var mı bu bütçeye![]()
bize niye 500 sana 1000 haksızlıkBana da gelmiş fakat bende 1000 TL bonus diyor, ne alınabilir önerisi olan var mı bu bütçeye![]()
valla bilmiyorum da ne alcaz ki orası daha önemli, değerlendiremedikten sonra miktarın bir anlamı yokbize niye 500 sana 1000 haksızlık
Bende nedense hala geçen ayın netflix kampanyası yatmadı
ai aboneliği çekilir düzenli alıyorsan uygulamadan al onun dışı oyun falan var pek bişi yokNe alınabilir ki apple sitesine baktım şimdi de mantıklı hiç bir şey yok
Tüm uygulama içi harcamalarda kampanya dahilinde işlem yapmış oluyoruz değil mi? Tod'dan 1 aylık spor extra paketi alırsam ödeme iTunes üzerinden olacak diyor çünkü.ai aboneliği çekilir düzenli alıyorsan uygulamadan al onun dışı oyun falan var pek bişi yok
mobilden alırsan olur app store üzerinden harcama için geçerliTüm uygulama içi harcamalarda kampanya dahilinde işlem yapmış oluyoruz değil mi? Tod'dan 1 aylık spor extra paketi alırsam ödeme iTunes üzerinden olacak diyor çünkü.
valla bilmiyorum da ne alcaz ki orası daha önemli, değerlendiremedikten sonra miktarın bir anlamı yok
| Things 3 | Görev, planlama, alışkanlık | âââââ | |
| 2 | Ferrite Recording Studio | Ses kayıt/edit | âââââ |
| 3 | LumaFusion | Video montaj | âââââ |
| 4 | Procreate Pocket | Çizim | âââââ |
| 5 | iA Writer | Yazı/not/doküman | âââââ |
| 6 | Darkroom | FotoÄŸraf düzenleme | âââââ |
| 7 | PCalc | GeliÅŸmiÅŸ hesap makinesi | âââââ |
| 8 | Loopy Pro | Loop/müzik/performans | âââââ |
| 9 | Anytune | Åžarkı yavaÅŸlatma, ton deÄŸiÅŸtirme | ââââ½ |
| 10 | Koala Sampler | Sample/beat/müzik | ââââ½ |
| 11 | FiLMiC Pro | Profesyonel video çekimi | ââââ½ |
| 12 | Halide | Profesyonel fotoÄŸraf çekimi | ââââ½ |
| 13 | Working Copy | Git/kod/proje yönetimi | ââââ |
| 14 | TouchRetouch | FotoÄŸraftan obje silme | ââââ½ |
| 15 | Things/benzeri yerine GoodReader | PDF/kitap/dosya |
Yanlış liste olmuş ama içinde işinize yarar bir kaç iyi app varBunları alabilirsin ben de düşünüyorum
Things 3 Görev, planlama, alışkanlık âââââ 2 Ferrite Recording Studio Ses kayıt/edit âââââ 3 LumaFusion Video montaj âââââ 4 Procreate Pocket Çizim âââââ 5 iA Writer Yazı/not/doküman âââââ 6 Darkroom FotoÄŸraf düzenleme âââââ 7 PCalc GeliÅŸmiÅŸ hesap makinesi âââââ 8 Loopy Pro Loop/müzik/performans âââââ 9 Anytune Åžarkı yavaÅŸlatma, ton deÄŸiÅŸtirme ââââ½ 10 Koala Sampler Sample/beat/müzik ââââ½ 11 FiLMiC Pro Profesyonel video çekimi ââââ½ 12 Halide Profesyonel fotoÄŸraf çekimi ââââ½ 13 Working Copy Git/kod/proje yönetimi ââââ 14 TouchRetouch FotoÄŸraftan obje silme ââââ½ 15 Things/benzeri yerine GoodReader PDF/kitap/dosya
Liste için teşekkürlerBunları alabilirsin ben de düşünüyorum
Things 3 Görev, planlama, alışkanlık âââââ 2 Ferrite Recording Studio Ses kayıt/edit âââââ 3 LumaFusion Video montaj âââââ 4 Procreate Pocket Çizim âââââ 5 iA Writer Yazı/not/doküman âââââ 6 Darkroom FotoÄŸraf düzenleme âââââ 7 PCalc GeliÅŸmiÅŸ hesap makinesi âââââ 8 Loopy Pro Loop/müzik/performans âââââ 9 Anytune Åžarkı yavaÅŸlatma, ton deÄŸiÅŸtirme ââââ½ 10 Koala Sampler Sample/beat/müzik ââââ½ 11 FiLMiC Pro Profesyonel video çekimi ââââ½ 12 Halide Profesyonel fotoÄŸraf çekimi ââââ½ 13 Working Copy Git/kod/proje yönetimi ââââ 14 TouchRetouch FotoÄŸraftan obje silme ââââ½ 15 Things/benzeri yerine GoodReader PDF/kitap/dosya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış liste olmuş ama içinde işinize yarar bir kaç iyi app var
Çok uygulama var ama önceliğiniz ilgi alanınıza göre seçim yapmak daha mantıklı yapay zekaya sordum ben bir kaç işe yarar iyi app önerdiÖnerdiğiniz bir uygulama var mı işe yarar
Rica ederimListe için teşekkürler