70-75 Bin TL Bütçeyle Telefon Tavsiyesi

issaiki

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
75000
Merhabalar yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım S23 FE suya kaçtı bozuldu, acil telefon almam lazım. Zaten S23 FE’nin şarjı rezaletti, günü zor çıkarıyordu

Öğrenciyim, telefonda pek oyun oynamıyorum arada oynuyorum. Tek istediğim kamera güzel çeksin, bir de şarjı iyi gitsin.

Aklımdakiler şunlar:

• iPhone 17 (85k): Aslında direkt bunu istiyorum ama fiyatı çok fazla ve şarjı çabuk bitiyor diyorlar emin olamadım.Ve bütçeyi arttırmama değer mi yoksa farklı iphone modeline falan mı baksam mesela yenilenmiş pro maxlere falan
  • iPhone 17e: Bunuda alabilirim
  • Samsung S25 Ultra (75k) / S24 Ultra: Bu ikisi özellik falan olarak daha iyi ama iosa geçmek istiyorum şarjı falan ne kadar iyi gitsede emin olamadım
Ne önerirsiniz?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Merhabalar yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım S23 FE suya kaçtı bozuldu, acil telefon almam lazım. Zaten S23 FE’nin şarjı rezaletti, günü zor çıkarıyordu

Öğrenciyim, telefonda pek oyun oynamıyorum arada oynuyorum. Tek istediğim kamera güzel çeksin, bir de şarjı iyi gitsin.

Aklımdakiler şunlar:

• iPhone 17 (85k): Aslında direkt bunu istiyorum ama fiyatı çok fazla ve şarjı çabuk bitiyor diyorlar emin olamadım.Ve bütçeyi arttırmama değer mi yoksa farklı iphone modeline falan mı baksam mesela yenilenmiş pro maxlere falan
  • Samsung S25 Ultra (75k) / S24 Ultra: Bu ikisi özellik falan olarak daha iyi ama iosa geçmek istiyorum şarjı falan ne kadar iyi gitsede emin olamadım
Ne önerirsiniz?
Xiaomi 17T Pro 5G 12/512 57k.

Aklımdakiler şunlar:

Ne önerirsiniz?
17 pro veya 16 pro alabiliyorsan zorla derim

17 pro veya 16 pro alabiliyorsan zorla derim
bugün telefoncuları dolaştım 15 pro max 84 pil 512gb temiz telefon 73bin dedi adam 14 pro var birde 256gb 78 pil 53bin hangisini alayım 15 pro maxi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi 17T Pro 5G 12/512 57k.
İphone alıcam büyük ihtimalle dediğim gibi 15 pro max 84 pil 512gb temiz telefon bu iyi midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,087
Üyeler
202,496
Son üye
klmayhann
Geri