Ekran boyutu sorun değilse bunu almayı da düşünebilirsinizTeşhir ürün olarak medamarkta satılıyor, bu ürünü mü almalıyım yoksa Honor Pad 10 satılıyor klavye kalem dahil 18K, Samsung 19.500 lira. Ya da bu fiyata var mı öneriniz?
teşhir ama durumu nasıl pili ekranı vs çizik vuruk vs varmıTeşhir ürün olarak medamarkta satılıyor, bu ürünü mü almalıyım yoksa Honor Pad 10 satılıyor klavye kalem dahil 18K, Samsung 19.500 lira. Ya da bu fiyata var mı öneriniz?
Çizik vuruk yok, pil döngüsü 5 iyi kontrol ettim, testlerini yaptım ve aldım.teşhir ama durumu nasıl pili ekranı vs çizik vuruk vs varmı
Hocam teşhir ürünü nasıl buldunuzTeşhir ürün olarak medamarkta satılıyor, bu ürünü mü almalıyım yoksa Honor Pad 10 satılıyor klavye kalem dahil 18K, Samsung 19.500 lira. Ya da bu fiyata var mı öneriniz?
Mağazada outlet kısmında buldum dostum. Kalemi falan da tamamdı.Hocam teşhir ürünü nasıl buldunuz
Ettim, oyunda oynadım şarjıda gayet iyi gitti. Sağolun arkadaşlar.5 döngüde kalsa kalsa teşhirde 2 hafta filan kalır maks çok iyi fiyat bence kontrolde ettiysen
Döngü değil de batarya sağlığı önemli ona bakMağazada outlet kısmında buldum dostum. Kalemi falan da tamamdı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ettim, oyunda oynadım şarjıda gayet iyi gitti. Sağolun arkadaşlar.
Döngüde kullanım demek zaten kullanılmamış cihazda yeni sayılabilecek bi cihazda ne gibi pil sağlığı olayı olabilirki kralDöngü değil de batarya sağlığı önemli ona bak
Bazen rafta uzun süre bekliyor ya kral teşhir demis belki şarj 0 iken beklemiş? Sadece döngü mü batarya sağlığını etkiliyorDöngüde kullanım demek zaten kullanılmamış cihazda yeni sayılabilecek bi cihazda ne gibi pil sağlığı olayı olabilirki kral