hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,261
film çıkıyo resident evil oyunlarıyla aynı evren farklı hikaye kocam leon maalesef yok
yönetmeni oyuncuları bilen var mı gitmeyi düşünüyorum arkadasımla
niye öyle dedin ki simdiÇek sifonu gitsin kaliteli olma ihtimali yok
film çıkıyo resident evil oyunlarıyla aynı evren farklı hikaye kocam leon maalesef yok
fragmanı izledim oyunlardan bir şey göremedim. Dizi de var resident evil adında ama alakası yok mesela. Bunun alakası varsa bile ilgi çekici görünmedi.niye öyle dedin ki simdi
ben öyle film izleyen birisi değilim anlamam bilmem oyuncuları yönetmenleri iyi mi kötü mü bilmemBuraya bakabilirsinVizyona Girecek Filmler
Vizyona girecek filmler Paribu Cineverse'de buluşuyor. Gelecek filmlerin yayın tarihini ve seans bilgilerini öğrenmek için hemen tıklayın!www.paribucineverse.com
oyuncular ve yönetmen iyi mifragmanı izledim oyunlardan bir şey göremedim. Dizi de var resident evil adında ama alakası yok mesela. Bunun alakası varsa bile ilgi çekici görünmedi.
sony yapıyo ya ümitliyimfragmanı izledim oyunlardan bir şey göremedim. Dizi de var resident evil adında ama alakası yok mesela. Bunun alakası varsa bile ilgi çekici görünmedi.
Barbariansin yonetmeninin filmi marvel filmi degil bu kral ortalama bise cikarÇek sifonu gitsin kaliteli olma ihtimali yok
Umarım iyi olur