Ekran Kartına Dönüştürücü Kullandığım İçin Sabit 60 FPS Alıyorum

Reaksiyon skoru
1
ASUS RX470 4GB 256BIT ekran kartı kullanıyorum ve monitörümle uyumlu olmadığı için hdml dönüştürücü kullanıyorum. tüm oyunlarda sabit 60 fps alıyorum bunu düzeltmemin bir yolu var mı dönüştürücüyü dp olarak mı değiştirmem gerekiyor yoksa komple ekran kartını mı değiştireceğim yardımcı olursanız sevinirim

monitörün 60 fps sabit olabilir ayarlardan değiştirmeyi denedin mi orjinal kaç hz ?

dijitalden dijitale dönüşüyor aslında modlar arasında sınırlandırma olmamalı. ekran ayarlarında çözünürlük ayarı varsayılan ekranın çözünürlüğü mü ? yoksa farklı bir çözünürlük mü kullanıyorsun?

eğer orjinal çözünürlükte ise ve dönüştürücü ile monitör 75 hz seçeneğinden farklı seçenek göstermiyorsa, gelişmiş görüntü ayarları içerisinden - ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özelliklerinden ''tüm modları listele seçeneği ile kullanılabilir modlara bakın. monitörün görüntülenmeyen hızları göster seçeneğini aktif edin.

1788551629335.webp
1788551659859.webp
1788551680364.webp

Uygula diyin ve kaydedin.

Eğer seçenekler görünmüyor ise monitörünüzü otomatik algılayan sürücülerinizi güncelleyin veya silip bilgisayarın tekrar kurması için zorlayarak yeniden başlatın. (otomatik sürücü yükleme açık olduğundan emin olun).

Eğer bu yapılanlar sorununu çözmezse dönüştürücünün marka modelini yaz dostum. Bazı adaptörler (piyasa malı 3. sınıf ürünler veya günü kurtarmak için satılan basit adaptörler vb.) yapmaları gereken işi başarılı şekilde yapamıyor.

Dönüştürücüyü kullanmaya başladığından ilk andan beri mi böyle yoksa sonradan mı başladı?
Dönüştürücü marka model?

Eğer sorununuz çözülmez ise bu iki soruyu yanıtlar mısın hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,647
Üyeler
202,674
Son üye
Lydian99
Geri