Eski olunca net değilİnternetten gazi osman paşa fotoğrafı alsaydınız .
Hocam yada boşver istediğini yap konuyu değiştirmeyelim yoksa kızışır burası.En iyisi Atatürk yapEski olunca net değil
Rte mi yapayım 2. Abdülhamid mı yapayım
Oldu canim başka isteğiniz varmı paşamHocam yada boşver istediğini yap konuyu değiştirmeyelim yoksa kızışır burası.En iyisi Atatürk yap
2.Abdülhamid mi RTE mi diye soruyorsunuz bana ne ne koyuyorsan koy bana göre Atatürk koymanı isterdim kendi fikrim buOldu canim başka isteğiniz varmı paşam
Ben bunda karar kıldım önerin için sağolasın reis2.Abdülhamid mi RTE mi diye soruyorsunuz bana ne ne koyuyorsan koy bana göre Atatürk koymanı isterdim kendi fikrim bu
var bi tane americano
Dıj güçlere dış minnaklarRte olmasaydı şimdiye ülkemiz çökmüş bir vaziyette olurdu şükret
Bize de destek vermek düşer reisDıj güçlere dış minnaklar![]()
Ben 45 yaşındayım. Tayyip döneminden öncesini de biliyorum.Hiç öyle bir şey olmazdı.Tansu Çiller hükümeti döneminde develüasyon oldu 1994'te .Ülkenin şu anki durumu 1994'den daha kötü.Bize de destek vermek düşer reis
Hayırlısı olur inşallah ne diyeyimBen 45 yaşındayım. Tayyip döneminden öncesini de biliyorum.Hiç öyle bir şey olmazdı.Tansu Çiller hükümeyi döneminde develüasyon oldu 1994'te .Ülkenin şu anki durumu 1994'den daha kötü durumda.