- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 74,617
Normalde yapmadığın tutarlarda alışveriş yapınca engelliyor genelde arayıp soruyorlar.Banka güvenlik amacıyla reddetmiş olabilir mi hocam acaba?
Normalde yapmadığın tutarlarda alışveriş yapınca engelliyor genelde arayıp soruyorlar.Banka güvenlik amacıyla reddetmiş olabilir mi hocam acaba?
%90 3d secure yüzünden. Amazon az çektirmedi bana daBanka güvenlik amacıyla reddetmiş olabilir mi hocam acaba?
Uygulamadan bir şey alırken sıkıntı çıkarıyor geçen 25 bine 9070xt geldiğinde iptal etmiş siparişimi az kulak çınlatmadımNormalde yapmadığın tutarlarda alışveriş yapınca engelliyor genelde arayıp soruyorlar.
Aynen bana da birkaç kere olmuştu ama onda arayüzde iptal değil de ödeme alınamadı falan der herhalde.Normalde yapmadığın tutarlarda alışveriş yapınca engelliyor genelde arayıp soruyorlar.
O kadar yükseldi mi ya ben aldığımda makul fiyattan aldım galiba diyip sevinmiştim, bu gidişle kârla satacağız gibiAynı gün 60-70k karla satılırdı
Ayıp abi öyle şey yapılır mıAynı gün 60-70k karla satılırdı
valla daha yeni astral almıştım iptal etmediler amazon iptal etmiş konuştum yapacak bir şey yok dedi iki aşamalı doğrulama açın dedi ama zaten geçiş anahtarı vs kullanıyorum telefondan qr okutmadan hesabıma girilmiyor neyse nasip değilmişBanka güvenlik amacıyla reddetmiş olabilir mi hocam acaba?
SS atabilir misin?
Geçiş anahtarı şifrenin yerine geçiyor, iki aşamalı doğrulama ise daha farklı. Güvenlik katmanı gibi düşünvalla daha yeni astral almıştım iptal etmediler amazon iptal etmiş konuştum yapacak bir şey yok dedi iki aşamalı doğrulama açın dedi ama zaten geçiş anahtarı vs kullanıyorum telefondan qr okutmadan hesabıma girilmiyor neyse nasip değilmiş
dediğinizi geçen hafta yaşadım , 3d güvenlik geldi sanırım artık amazona ancak uygulamada bloke koyduğu bile oldu .Uygulamadan alınca bankanın 3D doğrulamsını atlayıp almaya çalışıyor sanırım, gizli sekmeden alınırsa doğrulama sayfası geliyor ondan eminim. Onun yüzünden oluyor olabilir.