❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX 5090 178.808 TL

Normalde yapmadığın tutarlarda alışveriş yapınca engelliyor genelde arayıp soruyorlar.
Aynen bana da birkaç kere olmuştu ama onda arayüzde iptal değil de ödeme alınamadı falan der herhalde.

Şu son alımlarımda 3D Secure açılmaya başladı ikinci tab olarak Amazon'da. Belki onu bypassladıysa istemeden browser'da ondan patlamış olabilir alımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı gün 60-70k karla satılırdı
O kadar yükseldi mi ya ben aldığımda makul fiyattan aldım galiba diyip sevinmiştim, bu gidişle kârla satacağız gibi :kekw:

Banka güvenlik amacıyla reddetmiş olabilir mi hocam acaba?
valla daha yeni astral almıştım iptal etmediler amazon iptal etmiş konuştum yapacak bir şey yok dedi iki aşamalı doğrulama açın dedi ama zaten geçiş anahtarı vs kullanıyorum telefondan qr okutmadan hesabıma girilmiyor neyse nasip değilmiş

Ekler

• IMG_20260904_154342.webp
    IMG_20260904_154342.webp
    73.9 KB · Hit: 165
valla daha yeni astral almıştım iptal etmediler amazon iptal etmiş konuştum yapacak bir şey yok dedi iki aşamalı doğrulama açın dedi ama zaten geçiş anahtarı vs kullanıyorum telefondan qr okutmadan hesabıma girilmiyor neyse nasip değilmiş
Geçiş anahtarı şifrenin yerine geçiyor, iki aşamalı doğrulama ise daha farklı. Güvenlik katmanı gibi düşün

Çok iyiymiş be tekrar gelir mi acaba?

Uygulamadan alınca bankanın 3D doğrulamsını atlayıp almaya çalışıyor sanırım, gizli sekmeden alınırsa doğrulama sayfası geliyor ondan eminim. Onun yüzünden oluyor olabilir.
dediğinizi geçen hafta yaşadım , 3d güvenlik geldi sanırım artık amazona ancak uygulamada bloke koyduğu bile oldu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri