Öneri Araba İçin Oto Bakım/Kit ve Benzeri İçin Tavsiye

KHaRooN0

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhabalar siyah bir araç sahibiyim bakım kit bez şampuan gibi şeyler almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz marka ürünler var mı ?

arkadaşta kırmızı clio var seramik katkılı krem cila sürüyor araba yanıyor
benim bel üstü siyah kaplama var ben sürüyorum bi halt olmuyor bulasık bulasık duruyor kaplamadan olabilir
onu bi dene ama zor iş yoruyor
yaz basında pasta cilaya veriyom ben kısın zaten yağmur çamur gerek kalmıyor
kit diye bir sürü renkli su satanlara dikkat et

Merhabalar siyah bir araç sahibiyim bakım kit bez şampuan gibi şeyler almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz marka ürünler var mı ?
Bakım olarak Selsil öneririm

Hocam reklam olmasın ama bu konuda uzun süredir takıntılı şekilde uğraşıyorum. İnstagramda bulduğum e&e custom car markası var, ürünlerini set halinde zaman zaman kampanya yapıp örnek veriyorum 7 işe yarar 2-3 de arada işe yarayacak ürünü 2.5 3 bin tl yerine 1800 1900 civarlarına veriyorlar oradan birçok ürünü temin edebilirsin. Uzun süredir ürünlerini kullanıyorum gayet başarılı f/p ürünler. Bez olarak internette çok kafa karışıyor kaç gsm olacak vs. gibi ama 600 civarı gsm 1 araba için çok yeterli oluyor, bence araç kurulamak için bu şekilde bir bez alabilirsin. Bunun yanına da ayrı ayrı aracın içini, ekranları, camları sileceğin 3-4 mikrofiber bez alabilirsin. Ama dikkat et bu bezleri yumuşatıcısız bir şekilde ve en fazla 600 devirde olacak şekilde yıkamanı öneririm. Yoksa bezlerin su emicilik durumu çok azalıyor. Başka bir sorunuz olursa seve seve cevaplayabilirim.

Hocam reklam olmasın ama bu konuda uzun süredir takıntılı şekilde uğraşıyorum. İnstagramda bulduğum e&e custom car markası var, ürünlerini set halinde zaman zaman kampanya yapıp örnek veriyorum 7 işe yarar 2-3 de arada işe yarayacak ürünü 2.5 3 bin tl yerine 1800 1900 civarlarına veriyorlar oradan birçok ürünü temin edebilirsin. Uzun süredir ürünlerini kullanıyorum gayet başarılı f/p ürünler. Bez olarak internette çok kafa karışıyor kaç gsm olacak vs. gibi ama 600 civarı gsm 1 araba için çok yeterli oluyor, bence araç kurulamak için bu şekilde bir bez alabilirsin. Bunun yanına da ayrı ayrı aracın içini, ekranları, camları sileceğin 3-4 mikrofiber bez alabilirsin. Ama dikkat et bu bezleri yumuşatıcısız bir şekilde ve en fazla 600 devirde olacak şekilde yıkamanı öneririm. Yoksa bezlerin su emicilik durumu çok azalıyor. Başka bir sorunuz olursa seve seve cevaplayabilirim.
yumuşatıcı olayını biliyorum da sıkma devri neden düşük

EE Custom Car. Eray abi çok delikanlı adamdır. Ben işsizdim alamıyordum o dönem ama ürünlerini çok seviyordum 2 ürün hediye etmişti bana çok iyi kalpli birisidir, işini de çok iyi yapar. Mağazasına falan gittim çok güzel bir yer ve güzel insanlar. Yaklaşık 1.5 yıldır severek kullanıyorum memnun olmadığım tek ürünleri motor yıkama/temizleme spreyi. Ürün kötü değil de beklediğim etkiyi bana yaşatmıyor. Haricindeki tüm ürünlerinden çoook ama çok memnunum. Motor temizleyicilerin en iyisi bence TitoCar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kit diye sabunlu renkli su satanlara dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,689
Son üye
Etooo
Geri