MSI A850pl Vs MSI A850gl

ghurtey

80+
Reaksiyon skoru
166
MSI A850G'yi garantiye gönderdim. Garantiden iade/değişim onayı geldi. Distribütör, aynı model güç kaynağı stokta olmadığı için güç kaynağı yerine başlıktaki iki güç kaynağını teklif etti. Bu güç kaynaklarından A850G yerine hangisini seçilir?

MSI A850G'yi garantiye gönderdim. Garantiden iade/değişim onayı geldi. Distribütör, aynı model güç kaynağı stokta olmadığı için güç kaynağı yerine başlıktaki iki güç kaynağını teklif etti. Bu güç kaynaklarından A850G yerine hangisini seçilir?
İkisini de kabul etmeyin, MSI A850G diğer modeller göre üst sınıf, yani teklif ettikleri PSU'lar sizinkine göre bir alt sınıf olarak kalıyor.
Distribütöre tüketici olarak stoklarında bulunmayan ürünün bir üst modeli misli ile değişim talep ettiğinizi söyleyin.
Yada MSI A850PL seçin uğraşmak istemiyorsanız.

Yanlışım olabilir, bilgili arkadaşlar da yardımcı olur, araştırın

İkisini de kabul etmeyin, MSI A850G diğer modeller göre üst sınıf, yani teklif ettikleri PSU'lar sizinkine göre bir alt sınıf olarak kalıyor.
Distribütöre tüketici olarak stoklarında bulunmayan ürünün bir üst modeli misli ile değişim talep ettiğinizi söyleyin.
Yada MSI A850PL seçin uğraşmak istemiyorsanız.

Yanlışım olabilir, bilgili arkadaşlar da yardımcı olur, araştırın
A850G fatura fiyatına göre teklif vermişler büyük ihtimal. İki güç kaynağının da güncel fiyatı o civarda çünkü.

muadili yoksa üst kademesini ücretsiz yollamalılar thh başvurmak zoruna kalıcam falan de korkut geri adım atmazlarsa thh dilekçeni yaz

muadili yoksa üst kademesini ücretsiz yollamalılar thh başvurmak zoruna kalıcam falan de korkut geri adım atmazlarsa thh dilekçeni yaz
Gönderdikleri maile alttaki gibi yanıt verdim. Umarım bir üst modeli verirler.

Merhaba,
Önerilen A850PL ve A850GL modellerini A850G'ye eşdeğer olarak değerlendirmiyorum. A850G'nin muadili mevcut değilse, bir üst model ile değişim yapılmasını rica ederim.
İyi çalışmalar.

Gönderdikleri maile alttaki gibi yanıt verdim. Umarım bir üst modeli verirler.

Merhaba,
Önerilen A850PL ve A850GL modellerini A850G'ye eşdeğer olarak değerlendirmiyorum. A850G'nin muadili mevcut değilse, bir üst model ile değişim yapılmasını rica ederim.
İyi çalışmalar.
Biraz daha tüketici haklarını bilen bir ağızla yazmanızı önerirdim neyse cevap versinler bakalım

Biraz daha tüketici haklarını bilen bir ağızla yazmanızı önerirdim neyse cevap versinler bakalım
İşi yokuşa sürerler ise o şekilde yazmak daha uygun olur gibi geldi. Yanıt pazartesi gelir. Aynı konu altına yazarım.

2 side kötü a850G ile değiştir

MSI MPG A-G serisinin muadili MSI MPG A-GS serisi. Ondan iste. A-PL ve A-GL onların yanında çok kötü. Özellikle ses konusunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,385
Üyeler
203,814
Son üye
s3rd4r0zm3n
Geri