Sizce Ne Yapmalıyım İş Konusunda

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,065
SELAMÜN ALEYKÜM
Şuanda demircide çalışıyorum okul tatillerinde arkadaşlarla gidip çalışıyorduk sohbet muhabbet iyi geçiyordu fakat artık onlar yok sadece 1 tane arkadaşım var ama onlada pek samimi değilim ve zaten oda çıkmayı düşünüyormuş yani kısacası tek kalacam gibi düşünün.
Fakat verilen maaş asgari ücret artı günlük 300 den yemek parası yemek parasınıda alıyorum yani toplam 34,000 tl gibi bir şey ediyor sanırım.orda öğrendiğim işlere göre maaşım sene başı artacakmış sanırım.
Fakat şuanda asgari ücret aldığım için ve iş pis iş ve ağır olduğu için ve çoğunlukla hatta hep nerdeyse oturduğum için işten pek memnun değilim ve ameleymişim gibi hissediyorum.
Sizce bu işten çıkmalımıyım yoksa devam etmelimiyim.aklımda kapalı çarşıya gidip iş bulmak geçiyor bir işi öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum.şuandada demircilik işini öğreniyorum denemelir ama ilerde eğer dükkan açma imkanım olsa bile demirci dükkanı açmayı düşünmüyorum.

SELAMÜN ALEYKÜM
Şuanda demircide çalışıyorum okul tatillerinde arkadaşlarla gidip çalışıyorduk sohbet muhabbet iyi geçiyordu fakat artık onlar yok sadece 1 tane arkadaşım var ama onlada pek samimi değilim ve zaten oda çıkmayı düşünüyormuş yani kısacası tek kalacam gibi düşünün.
Fakat verilen maaş asgari ücret artı günlük 300 den yemek parası yemek parasınıda alıyorum yani toplam 34,000 tl gibi bir şey ediyor sanırım.orda öğrendiğim işlere göre maaşım sene başı artacakmış sanırım.
Fakat şuanda asgari ücret aldığım için ve iş pis iş ve ağır olduğu için ve çoğunlukla hatta hep nerdeyse oturduğum için işten pek memnun değilim ve ameleymişim gibi hissediyorum.
Sizce bu işten çıkmalımıyım yoksa devam etmelimiyim.aklımda kapalı çarşıya gidip iş bulmak geçiyor bir işi öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum.şuandada demircilik işini öğreniyorum denemelir ama ilerde eğer dükkan açma imkanım olsa bile demirci dükkanı açmayı düşünmüyorum.
Ameleymiş gibi hissediyorsan direkt girme pişman olursun

Ameleymiş gibi hissediyorsan direkt girme pişman olursun
Hocam zaten önceden çalıltığım yerdi şuandada zaten çalışıyorum ayın 3 ünden beri ağustosun.
Ortamından ziyade işin pis olması,ağırlığı ve sürekli olsrak aynı işi yapmak kötü.

Demirciliğe falan ilgın varsa metalurji ve malzeme mühendisliği oku king bence en azından kolunda altın bilezik olur.

Valla zaman geçiyorsa fazla zorlanmiyorsan iş iyi devam et. Öyle arkadaş sohbet ortamı kolay kolay olmuyor işlerde

Demirciliğe falan ilgın varsa metalurji ve malzeme mühendisliği oku king bence en azından kolunda altın bilezik olur.
Yok hocam ilgiden dolayı değilde evime yakın diye ve ordaki ustalarla,çalışanlarla anlaşıyoz diye girdim ve demirci dediğim direk demir yapmıyoruz demir geliyor makine kesiyor yapılacaklar yapılıyor.aslınds üniversite okuma planım yoktu ama bu aralar bi aklımdan acaba ders çalışıp üniversite okusammı diye düşünüyorum uçak tamirciliği ile ilgili olan hangi bölüm ise ama liseyi bile zar zor bitirdim 11. Sınıfa kadar 12. Sınıf ise staj dersi sayesind eve hocalar sayesinde kolay geçtim anca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla zaman geçiyorsa fazla zorlanmiyorsan iş iyi devam et. Öyle arkadaş sohbet ortamı kolay kolay olmuyor işlerde
Zaman geçiyor geçmesinede ama sanki boşa ömrümü harcıyormuşum gibi hissediyorum yazmayı unutmuşum 17 yaşındayım gençken yanlış karar vermek istemiyorum.

cebine para giriyor mu giriyor.Yaşın daha büyük olsaydı haklısın derdim
Yani hocam asıl anlatmak istediğim sizce uzun yıllar bu işte çalışmak mantıklımı.yaşım daha gençken ilerde pişman olmak istemiyorum.ama üniversite okumak istesem bile eğerki pek bir şey yapamaz isem vakıf üniversitesine gitsem para lazım yinede.

Yani hocam asıl anlatmak istediğim sizce uzun yıllar bu işte çalışmak mantıklımı.yaşım daha gençken ilerde pişman olmak istemiyorum.ama üniversite okumak istesem bile eğerki pek bir şey yapamaz isem vakıf üniversitesine gitsem para lazım yinede.
eğer kendi yerini açmayacaksan uzun yıllar çalışmana gerek yok.
harçlığın çıkıyor demek istedim ben

eğer kendi yerini açmayacaksan uzun yıllar çalışmana gerek yok.
harçlığın çıkıyor demek istedim ben
Demirci dükkanı açma hayalim,fikrim yok hocam.harçlığım çıkıyor çok şükür ama benim asıl demek istediğim kalıcı olarak bu işte çalışılırmı veya başka iştemi çalışmalıyım yoksa üniveristemi okumak daha mantıklı.

Demirci dükkanı açma hayalim,fikrim yok hocam.harçlığım çıkıyor çok şükür ama benim asıl demek istediğim kalıcı olarak bu işte çalışılırmı veya başka iştemi çalışmalıyım yoksa üniveristemi okumak daha mantıklı.
kalıcı olarak çalışılmaz
başka işte usta olmak daha mantıklı
eğer derslerin iyise üniversitede mantıklı bölüm okumak daha iyi

kalıcı olarak çalışılmaz
başka işte usta olmak daha mantıklı
eğer derslerin iyise üniversitede mantıklı bölüm okumak daha iyi
Derslerim dediğim gibi pek iyi değil ama üniveriste okumakda biryandan istiyorum THY'da uçak tamırciliği tam olarak ne bölümü bilmiyorum ama istediğim düşündüğüm bölüm bu tamir işlerini sevdiğim,hoşuma gittiği için.ama vakıf üniversite ücretleri için yine para lazım ve okuyunca kesin olarak istediğim işe direk girebilcemmi o risklerde olduğu için bir yandanda olmadı burda biraz para biriktirim başka işemi girsem diye düşünüyorum.ailemde pek fikir vermiyor ne yaparsam yapim tarzındalar fikir vericek pek kimsem olmadığı için buraya yazıyorum 🙂

Derslerim dediğim gibi pek iyi değil ama üniveriste okumakda biryandan istiyorum ama vakıf üniversite ücretleri için yine para lazım ve okuyunca kesin olarak istediğim işe direk girebilcemmi o risklerde olduğu için bir yandanda olmadı burda biraz para biriktirim başka işemi girsem diye düşünüyorum.ailemde pek fikir vermiyor ne yaparsam yapim tarzındalar fikir vericek pek kimsem olmadığı için buraya yazıyorum 🙂
vakıf üniversite okuman şart değil derslerine çalış devlet üni kazan baktın olmuyo ortaöğretim kpss yolu gözüktü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,212
Üyeler
203,750
Son üye
Meiyox
Geri