1tb belki 5.999TL olursa,
512gb ise 3.999TL olursa.
1tb belki 5.999TL olursa,
botları eleyemezsinrakip eliyor kral
1tl
filden büyük fil avcısı varbotları eleyemezsin![]()
gel ben sana lexar 1 tb 5200 e bırakayım sıfırını1tb belki 5.999TL olursa,
512gb ise 3.999TL olursa.
şuan en hızlı garantipay ile alırsın cep no gireceksin işlem tamam 10 saniyede alınbotsuz, çabuk nasıl alınır? garanti pay may muhabbeti vardı.
Kolay alım için hangi hazırlığı yapmalıyız arkadaşlar?
Garantipayi başka banka kartıyla kullanabiliyor muyuz yoksa sadece garanti mi bide taksit olayı oluyor mu yıldız ürünlerde vsşuan en hızlı garantipay ile alırsın cep no gireceksin işlem tamam 10 saniyede alın
sadece garanti bankası bonus kart oluyor, taksiti bilmiyorum o esnada taksiti düşünemiyorsun bitecek diye diye onaylıyon sen bi dene bakim biz de öğrenmiş oluruz :dGarantipayi başka banka kartıyla kullanabiliyor muyuz yoksa sadece garanti mi bide taksit olayı oluyor mu yıldız ürünlerde vs
Genelde olay bittikten 3 gün sonra forumda görüyordum ilk defa deniycem görücezsadece garanti bankası bonus kart oluyor, taksiti bilmiyorum o esnada taksiti düşünemiyorsun bitecek diye diye onaylıyon sen bi dene bakim biz de öğrenmiş oluruz :d
şuan örnek bi ssd baktım ödeme seçeneklerinden sadece paraf ve axess e 3 taksit var başka bişi yok, diğerleri tek çekim. bunları manuel girip alman gerekecek taksit istersen, sen giresiye ssd nin s si kalmaz çökerler, taksiti boşver tek çek aluğavere de güzel bi fiyat koysalarGenelde olay bittikten 3 gün sonra forumda görüyordum ilk defa deniycem görücez