Turkcell Paket Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,621
Merhabalar Turkcelldeki taahütüm 20 güne bitiyor aktif kullandığım paket 60gb 420 tl şu anki önerdiği 60gb 620 tl sizce mantıklı mı önerdiğiniz paketler neler minimum 50gb internete ihtiyacım var yeni gelen kampanyaları için vodafone geçip geri dönebilirim gerekirse

iyi fiyat bence. 5G geldiğinden beri yeni gelenlere geçirmeye başladılar, eskiden tam tersiydi.

iyi fiyat bence. 5G geldiğinden beri yeni gelenlere geçirmeye başladılar, eskiden tam tersiydi.
bana da fena gelmedi fiyatı da emin olmak için sorayım dedim çokta uğraşasım yok aslında geçen sene 40 takla atmıştım bu tarifeyi almak için

Merhabalar Turkcelldeki taahütüm 20 güne bitiyor aktif kullandığım paket 60gb 420 tl şu anki önerdiği 60gb 620 tl sizce mantıklı mı önerdiğiniz paketler neler minimum 50gb internete ihtiyacım var yeni gelen kampanyaları için vodafone geçip geri dönebilirim gerekirse
Hocam beklersen sene sonuna doğru bütün operatörler indirim yapıyor ben bekliyorum kasım aralık gibi.

bu sürede faturasıza mı geçeyim sizce
Fatura bedelin yüksek değilse geçmene gerek yok aslında ama x2 falan yaparlarsa taahhütsüz geç 1-2 ay faturasızda takıl hatta farklı operatöre bile geçebilirsin taahhtüt bitince.
1-2 ay sonra her sene sonu olan 1 sene müşteri bağlama indirimleri oluyor o zaman uyguna kapatırsın ben öyle yapacağım taahhütüm yok benimde.

Hocam 420 TL'den 620 TL'ye çıkınca insanın alternatiflere bakması normal 😄 Özellikle minimum 50 GB ihtiyacın varsa sadece Turkcell'in sana sunduğu yenileme teklifine bağlı kalmazdım.

Taahhüdün bitmesine 20 gün kalmışken Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un numara taşıma tarafındaki 50 GB ve üzeri tekliflerini karşılaştırmak daha mantıklı. Mevcut müşteriye verilen yenileme fiyatıyla yeni müşteriye/numara taşıyana verilen fiyat arasında ciddi fark çıkabiliyor.

Faturasız seçeneği de geçici çözüm olarak düşünebilirsin ama 1-2 ay sonra tekrar faturalıya geçeceksen toplam maliyeti ve geçiş şartlarını da hesaba kat. Sırf daha ucuz görünüyor diye sürekli operatör değiştirmek uğraştırabilir.

Bir de 60 GB'ın gerçekten tamamını kullanıyor musun ona bak. Eğer ay sonunda düzenli olarak ciddi miktarda internet artıyorsa 60 GB yerine daha düşük ama daha uygun fiyatlı bir tarife de yeterli olabilir.

Ben olsam 20 gün kala acele etmez, üç operatörün 50-60 GB civarındaki güncel tekliflerini yan yana koyup karar verirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,407
Üyeler
202,605
Son üye
zehirlimelodiler
Geri