🔥İndirim 749₺ - Anker 75w Araç Şarj Cihazı

Gan cihazlar normalde şarja geç başlatıyor buna takınca anında şarj etmeye başlıyor. Belki kesmiyordur diğer aleti şarja takınca. Bu olaya niye bu kadar takıldınız merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın
Genelde araç kamerası için kullanılıyor bu tür çift çıkışlı olanlar. bende bir süredir bu tip çift çıkışlı kullanıyorum, ( tabi sigortadan beslenen kiti aldım onu kullanacağım o ayrı)
Bir çıkışta kamera bağlı iken, diğer çıkışa telefon takınca ve çıkartınca her seferinde diğer çıkışı kesintiye uğratıyor, bu da her seferinde kameranın yeniden başlamasına neden oluyor.

tam da ihtiyacım vardı. hazır yeni araba almışken chip para da kullanıp 450 TL'ye çektim :D teşekkürlere

Genelde araç kamerası için kullanılıyor bu tür çift çıkışlı olanlar. bende bir süredir bu tip çift çıkışlı kullanıyorum, ( tabi sigortadan beslenen kiti aldım onu kullanacağım o ayrı)
Bir çıkışta kamera bağlı iken, diğer çıkışa telefon takınca ve çıkartınca her seferinde diğer çıkışı kesintiye uğratıyor, bu da her seferinde kameranın yeniden başlamasına neden oluyor.
Ürünü test edip yazma fırsatım oldu,
İki şarj girişi birbirinden bağımsız görünüyor, Yaptığım testlerde iki farklı girişi de denedim, biri diğerini etkilemiyor. Bu açıdan çok iyi oldu, tam aradığım bir şarj aleti oldu bu.

Geri