Asus Rog Zephyrus G14 Alınır mı?

Apolat

80+
Reaksiyon skoru
2
Malesef ki öyle bir şey yok. 1-2 sene sonrasında hepsi berbat duruma geliyor. Batarya konusunda iyi bir oyuncu laptopu yok. Zephyrus G14 genel anlamda bu konuda zirve. Beklentinizi bilmiyorum ama genel anlamda fiyatı ile doğru orantılı beklentiniz varsa bilin ki sınıfta kalacak.. Oled ekranlı ofis laptoplar tavsiye ediyorum. Kalanı ile de güzel bir kasa alanilirsiniz. 90-100k civarı bütçeniz olduğunu varsayarsak.

Son düzenleme:
Malesef ki öyle bir şey yok. 1-2 sene sonrasında hepsi berbat duruma geliyor. Batarya konusunda iyi bir oyuncu laptopu yok. Zephyrus G14 genel anlamda bu konuda zirve. Beklentinizi bilmiyorum ama genel anlamda fiyatı ile doğru orantılı beklentiniz varsa bilin ki sınıfta kalacak.. Oled ekranlı ofis laptoplar tavsiye ediyorum. Kalanı ile de güzel bir kasa alanilirsiniz. 90-100k civarı bütçeniz olduğunu varsayarsak.
Hocam maalesef kendim için almıyorum o yüzden laptop olacak ve kullanacak kişi hem iş hem de oyun için istedi yani böyle bir şey pek mümkün olmadığından oyun bilgisayarlarını yöneldim şu an.Eğer asus olmayacaksa ekstradan gamegarajın bazı modellerini buldum daha f/p'ye benziyor.Ayrıca gameraider ve thunderobot gibi markaların da f/P bilgisayarları var ancak bu markalardan emin değilim bunlar nasıldır sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,493
Üyeler
202,625
Son üye
sosyalkutu52
Geri