"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

MeReKGs67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Beyler selamlar,

Biliyorsunuz geçen gün IGN'in haberiyle birlikte sesimizi küresel çapta çok sağlam duyurmuştuk. Az önce bu konuyla ilgili doğrudan en tepeden bomba bir gelişme yaşandı.

O meşhur Türkçe dublaj fragmanını hazırlayan Tan Production'ın kurucusu Tan Şahin Kanat, Instagram hikayesinde bizzat Rockstar Games'in çatı şirketi olan Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick'ten mail aldığını paylaştı.

Paylaşılan açıklama aynen şu şekilde:

"Birkaç gün önce Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two Interactive'ın CEO'su Strauss Zelnick'ten GTA VI için türkçe lokalizasyon taleplerimiz ile ilgili beni gülümseten bir mail aldım. Türk oyuncuların dil desteğine yönelik taleplerinin farkında olduklarından bahsettiğini söyleyebilirim."

Yıllardır forumlarda "sesimiz oraya ulaşmaz, kimsenin umrunda değiliz" deniyordu ama olay resmen Take-Two'nun 1 numaralı ismine kadar ulaşmış durumda. Tabii ki bu yüzde yüz resmi dil desteği gelecek demek değil ama şirketin en tepesindeki adamın taleplerin farkında olduğunu bizzat yazması bile Türk oyuncu topluluğu adına çok büyük bir aşama.

Gelişmeler gerçekten umut verici görünüyor. Sizce bu sefer kırılma noktası olur mu, Rockstar nihayet resmi Türkçe altyazıyı oyuna ekler mi?

tan ın çok büyük emeği var dublaj muhabbetinde kaliteli isimleri toplayıp bir beklenti olmadan seslendirme yaptırdı kral adam

Beyler selamlar,

Biliyorsunuz geçen gün IGN'in haberiyle birlikte sesimizi küresel çapta çok sağlam duyurmuştuk. Az önce bu konuyla ilgili doğrudan en tepeden bomba bir gelişme yaşandı.

O meşhur Türkçe dublaj fragmanını hazırlayan Tan Production'ın kurucusu Tan Şahin Kanat, Instagram hikayesinde bizzat Rockstar Games'in çatı şirketi olan Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick'ten mail aldığını paylaştı.

Paylaşılan açıklama aynen şu şekilde:

Yıllardır forumlarda "sesimiz oraya ulaşmaz, kimsenin umrunda değiliz" deniyordu ama olay resmen Take-Two'nun 1 numaralı ismine kadar ulaşmış durumda. Tabii ki bu yüzde yüz resmi dil desteği gelecek demek değil ama şirketin en tepesindeki adamın taleplerin farkında olduğunu bizzat yazması bile Türk oyuncu topluluğu adına çok büyük bir aşama.

Gelişmeler gerçekten umut verici görünüyor. Sizce bu sefer kırılma noktası olur mu, Rockstar nihayet resmi Türkçe altyazıyı oyuna ekler mi?

Gelirse belki destek çıkar alırım, gelmezse korsandan devam.

gta 6 için steamde epey bi bakiye biriktirmiştim sırf Türkçe çıkarmayacakları için almaktan vazgeçtim. Bu imkan değil tercih meselesi. Aynısı spiderman oyunlarında da geçerli. Sizi yok sayan firmalara para yedirmeyin. İnşallah bu yanlıştan dönerlerde Türkçe çıkarırlar.

GTA 5 döneminde de farkındalardı.

rockstarın bizi takıp takmaması ile ilgili değildi mesele aslında. Bazıları çok aşağılık psikolojisinde , neredeyse yalvarır şekilde istedi bunu. Böyle yapmayı doğru bulmuyorum ben eğer bir tepki vermek istiyorsan almazsın zaten bu inanılmaz bir tepki olur. Türkiye satışlarına baktıklarında oyunun satmadığını gördüklerinde anlarlar

Evet gta bizi umursamiyor. Istedigi gibi farkinda olsun. Net bur şekilde yakinda getiriyoruz demedikce dusuncem degismez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri