Agronomist
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
Umarım iptaller Amazon’dan gelmemiştir. Şu tarz bir indirim herhangi bir 5080’e gelse ya
Amazondan geldi benimkiler 3 kere aldım şüpheli işlem bankayla konuştum bizde sorun yok dedilerUmarım iptaller Amazon’dan gelmemiştir. Şu tarz bir indirim herhangi bir 5080’e gelse ya
Oha yani 3 kere almak nedir. 1 kere alsan belki sorun olmazdıAmazondan geldi benimkiler 3 kere aldım şüpheli işlem bankayla konuştum bizde sorun yok dediler
İptal olduğu için 3 kere almış olabilir miyim sana Oha davarmıyız biz oha çekiyorsunOha yani 3 kere almak nedir. 1 kere alsan belki sorun olmazdı
^^ Bu arkadaş (Ömer344 ) 2 gündür alıp onaylanmış adam arıyor onaylananları Sniperla ile avlayacak heralde.İptal olduğu için 3 kere almış olabilir miyim sana Oha davarmıyız biz oha çekiyorsun
Dimi ya adamın yaptığına bak sen, gitmiş 3 kere almış yuh yani bir kere neyine yetmiyorOha yani 3 kere almak nedir. 1 kere alsan belki sorun olmazdı
Kaç stok vardıgeçtiğimiz hafta gecede asus rog astral 201 den satıldı siyah. beyazı 232 idi .
bilmiyorum stok oranını ama alınıyordu . bir arkadaş almıştı buradan siyah olanıKaç stok vardı
Onda da iptal yaptı mı acaba amazon
Çoğuna gönderdi o seriden siyah beyaz baya alan oldu ki sarı siteden anlamışsınızdır zaten.Kaç stok vardı
Onda da iptal yaptı mı acaba amazon
Şuana kadar alanların hemen hemen hepsi iptal oldu gelen daha olmadı sanırım bizimkilerde iptal olduBizim gruptan olan, aldığını ss atabilen yok mu ya ? herkesinki iptal mi oldu bizim gruptan ?