Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,601
gözümde 5 bin lira ederi yok konfor sıfır kaliteyi zamanla görüyorsun ztn tak tuk ses sallanma gıcırtı vs
gözümde 5 bin lira ederi yok konfor sıfır kaliteyi zamanla görüyorsun ztn tak tuk ses sallanma gıcırtı vs
hocam hepsinde aynı problem var mekanizma sorunu var bi süre sonra gacırdatmaya başlıyor kırılıyor bir şey oluyor o yüzden en mantıklısı xdrive gibi geliyo bana çünkü en azından oturma yerinde problem yokBende bunu yada future serisini almayı düşünüyordum hiç kimse beğenmemiş. Konforlu sağlam kaliteli fiyat performans olarak koltuk önerisi olan var mı?
xdrive hangi modelini önerirsin hocamhocam hepsinde aynı problem var mekanizma sorunu var bi süre sonra gacırdatmaya başlıyor kırılıyor bir şey oluyor o yüzden en mantıklısı xdrive gibi geliyo bana çünkü en azından oturma yerinde problem yok
O gıcırdama ve kırılma genellikle civataları iyi sıkılmadığından oluyor.Söküp tekrar sıkınca düzelir bende de vardı iyice sıkmak gerekiyorhocam hepsinde aynı problem var mekanizma sorunu var bi süre sonra gacırdatmaya başlıyor kırılıyor bir şey oluyor o yüzden en mantıklısı xdrive gibi geliyo bana çünkü en azından oturma yerinde problem yok
memnun musun ne kadardır kullanıyorsun yorumların nedir13.750 TL razer iskur V2 x aldım 1500 de word puan idefixten