Yardım Telefon Öneri 25-30k Bütce

Piotek

80+
Reaksiyon skoru
24
Biraderin telefonu pert oldu bir tane almam lazım ona. 30k civarı bir şey düşünüyorum telefon piyasasından da uzağım bu fiyta en f/p ne bulurum piyasada.

sıfır poco x8ler var sanırım önerildiğini gördüm. 2. el hakkında bir fikrim yok, varsa daha iyi önerisi olan arkadaşlar ben de değerlendirebilirim

sıfır poco x8ler var sanırım önerildiğini gördüm. 2. el hakkında bir fikrim yok, varsa daha iyi önerisi olan arkadaşlar ben de değerlendirebilirim
önerdiğiniz honor ve poco iki üründe 30k fiyatlı olabilir bunlardan biri hangisi daha iyi acaba. bu yeni markaları da ilk defa duyuyorum samsung harici kullanmadım hiç :) bir sürü marka çıkmış.

önerdiğiniz honor ve poco iki üründe 30k fiyatlı olabilir bunlardan biri hangisi daha iyi acaba. bu yeni markaları da ilk defa duyuyorum samsung harici kullanmadım hiç :) bir sürü marka çıkmış.
A57 A37 de var samsung olsun diyorsan

Günlük işler/kamera vb diyorsan honor600
En f/p ve güçlüsü olsun diyorssan poco x8 pro
Ben bildiğimden şaşmam diyorsan a37 256 al

Son düzenleme:
Kamera cok onemli degilse poco x8 pro 12/512.

dengeli bir sey isterse galaxy a57 8/256

Poco F8 Pro muhakkak bakmanız gerek .Yurtdışı satış fiyatları 29.000 bandında.3 Tane aldım o derece fiyat performans.

Geri