Honor 600Biraderin telefonu pert oldu bir tane almam lazım ona. 30k civarı bir şey düşünüyorum telefon piyasasından da uzağım bu fiyta en f/p ne bulurum piyasada.
sıfır poco x8ler var sanırım önerildiğini gördüm. 2. el hakkında bir fikrim yok, varsa daha iyi önerisi olan arkadaşlar ben de değerlendirebilirim
önerdiğiniz honor ve poco iki üründe 30k fiyatlı olabilir bunlardan biri hangisi daha iyi acaba. bu yeni markaları da ilk defa duyuyorum samsung harici kullanmadım hiçHonor 600
A57 A37 de var samsung olsun diyorsanönerdiğiniz honor ve poco iki üründe 30k fiyatlı olabilir bunlardan biri hangisi daha iyi acaba. bu yeni markaları da ilk defa duyuyorum samsung harici kullanmadım hiçbir sürü marka çıkmış.
Kamera cok onemli degilse poco x8 pro 12/512.önerdiğiniz honor ve poco iki üründe 30k fiyatlı olabilir bunlardan biri hangisi daha iyi acaba. bu yeni markaları da ilk defa duyuyorum samsung harici kullanmadım hiçbir sürü marka çıkmış.
yurt dışından alsam kırdırabilirmiyiz. ve hangi ülkelerde uygundurPoco F8 Pro muhakkak bakmanız gerek .Yurtdışı satış fiyatları 29.000 bandında.3 Tane aldım o derece fiyat performans.