🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

adamlar kasa bile satmıyo hocam. indirimlerde sistem şu olur. markalar destek verir satıcıya örnek veriyorum marka satıcıya der ki "100 adet için bu fiyat yapabilirsin indirimi ben karşılicam" der bütçe kullanır genel olarak firmalarda indirimler böyle işler sonrasında adet bitince fiyatı arttırırlar muhtemelen bunun da kampanya adet limiti doldu.
Hocam amazon kaynaklı sıkıntı olmuş. eski fiyata döndü. İkinci olarak ben asla zararına satış yaptıklarını düşünmüyorum. yok ben karşılayacam falan bence hikayedir. Hele Türkiye gibi zaten her fiyatın şişik olduğu bir piyasada.

İkinci olarak kasa değildir başka bir şeydir ama bu olayı çok çok iyi hatırlıyorum ben. Abdullah ya da taner abi bişeyi övdü diye fiyatını arttırdı bir firma. o da TEKNO ile başlıyordu da bu muydu emin olamadım.

Monitör lazımdı fhd den 2kya geçiş için, 6 taksitle yapıştırdım valla. Ayda 4 zurna dürüm parasına vade farksız çok güzel kampanya olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık.

piyasadaki modeller c-3 modeli 200 hz sunuyor. 3 aydır çok memnunum tavsiye ederim
C3 modelde hoparlör var bunda yok
18426.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba bu c-3 modeli arkadaşlar incelemede 200+20 oluyor o moodelde de öyleydi
C3 de hoparlör var bunda yok

Monitörlere zam gelecekti bu indirim neden. Alacaklar düşünmeden alsın
PC hocası iş birliği (reklam) sayesinde inceleme ypaıldıgı icin indirim yapıldı. Ktc henüz monitörlerine zam yapmadı duyurulan ktc zammı diyorsanız. Zam sonra yapılacak denildi önceden haber verildi yani

Yapılan açıklamada hangi modellerin daha pahalı hale geleceği veya fiyat ayarlamalarının ne zaman yürürlüğe gireceği belirtilmedi. KTC, zamları mümkün olduğunca geciktirmek için tedarikçilerle görüşmelerinin devam ettiğini söylüyor. Şirket ayrıca, halihazırda monitör satın almayı planlayan
müşterilere mevcut fiyatlandırmanın daha iyi bir satın alma fırsatı sunabileceğini de belirtiyor.

Hocam amazon kaynaklı sıkıntı olmuş. eski fiyata döndü. İkinci olarak ben asla zararına satış yaptıklarını düşünmüyorum. yok ben karşılayacam falan bence hikayedir. Hele Türkiye gibi zaten her fiyatın şişik olduğu bir piyasada.

İkinci olarak kasa değildir başka bir şeydir ama bu olayı çok çok iyi hatırlıyorum ben. Abdullah ya da taner abi bişeyi övdü diye fiyatını arttırdı bir firma. o da TEKNO ile başlıyordu da bu muydu emin olamadım.
bende zarar olduğunu düşünmüyorum kimse zararına vermez. ama kampanya süreçleri firmalarda bu şekilde ilerler. adet limiti dolarsa fiyat artar. kasa mevzusunu ben şöyle hatırlıyorum. abdullah abi 750w psulu segotep kasa önermişti fiyat uygunduı sonra arttı ama hangi firma bende hatırlamıyorum. bu adamlarda hiç kasa satmıyor merak ettim baktım.

C3 modelde hoparlör var bunda yok
Alıntıyı görüntüle

C3 de hoparlör var bunda yok
distribütör bilgisi türkiyeye gelen model 3 ama hoparlörsüz hali. arkadaşıma aldırdım bunu o zaman merak edip firmaya sormuştum. bana böyle söylediler.

bende zarar olduğunu düşünmüyorum kimse zararına vermez. ama kampanya süreçleri firmalarda bu şekilde ilerler. adet limiti dolarsa fiyat artar. kasa mevzusunu ben şöyle hatırlıyorum. abdullah abi 750w psulu segotep kasa önermişti fiyat uygunduı sonra arttı ama hangi firma bende hatırlamıyorum. bu adamlarda hiç kasa satmıyor merak ettim baktım.

distribütör bilgisi türkiyeye gelen model 3 ama hoparlörsüz hali. arkadaşıma aldırdım bunu o zaman merak edip firmaya sormuştum. bana böyle söylediler.
Bunu Teknoklik mi dedi? Yoksa indeks mi?

piyasadaki modeller c-3 modeli 200 hz sunuyor. 3 aydır çok memnunum tavsiye ederim
sistem ne hocam? genelde ne oyunlar oynuyorsun? ben genelde cs oynuyorum ama evde tv yok, o yüzden bi genel kullanım ihtiyacım da var. o sebeple 27 inch aldım. ayrıca rdr 2 falan oynarken de güzel olur diye düşündüm :)

Monitör lazımdı fhd den 2kya geçiş için, 6 taksitle yapıştırdım valla. Ayda 4 zurna dürüm parasına vade farksız çok güzel kampanya olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık.
19 inch 900 e bilmem ne monitörden geçicem :D artık monitörüm var ya sıkıntılı bişey gelmezse :)

arkadaşınızın sistemi ne hocam? ne oyunlar oynuyor genelde? memun mu?

sistem ne hocam? genelde ne oyunlar oynuyorsun? ben genelde cs oynuyorum ama evde tv yok, o yüzden bi genel kullanım ihtiyacım da var. o sebeple 27 inch aldım. ayrıca rdr 2 falan oynarken de güzel olur diye düşündüm :)

19 inch 900 e bilmem ne monitörden geçicem :D artık monitörüm var ya sıkıntılı bişey gelmezse :)

arkadaşınızın sistemi ne hocam? ne oyunlar oynuyor genelde? memun mu?
14400f 4060 var rekabetçi oynuyor yüksek hz monitörü var 2. olarak bunu aldırdım memnun genel olarak monitörden 5060ti 16gb alcak o zaman 2k oynamaya başlicak

24 zaten gün şartlarında küçük bence 27 ideal 32 de büyük. 6800 var bende genelde hızlı oyunlar oynuyorum bf cod gibi. tek sıkınıtısı ps5 ile kullanırken vrr desteklememesi oldu benim adıma hdmi 2.1 yok çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,704
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri