🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Bu tür bir monitör veya soundbar alma konusunda çok kararsız kalıp soundbar aldım. Ama maalesef şöyle bir gerçeklik var ki apartmanlar için uygun bir ürün değiller. Sesini rahatlıkla açamadıktan sonra 2 li hoparlör almak daha mantıklı. Böyle telefon çalacağı zaman cızır cızır edenlerden :)
Şaka bir yana gerçekten apartman yaşantısı için uygun ürünler değiller.
Yani alan kişide ona göre alıyor zaten . Creative a60 sesini bile açamıyordum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını Amazon depodan 8600₺'ye almıştım. Ama depo ürünleri 1 sene garantili.
İade hakkım var daha. Sizce iade edip burdan almalı mıyım?
Sök tak vs çok üşendim şimdi de.
Bir sorunu yoksa kalsın bence durduk yere hak geçmesin ama yinede karar sizin :rolleyes:

Soundcore by Anker Motion + kullanıyorum aux bağlantısı ile ses kalitesi çok iyi ancak 2 günde bir şarja takmam gerekiyor. Bunu alsam ses kalitesi felan çok fark yaratır mı
66w, 1 inch tweeter ve 3 inch woofer var. elindekinden çok daha iyi. ayrıca edifier'da bluetoothla ldac var.

https://www.idefix.com/m60-multimed...lor-beyaz-aluminyum-stand-hediyeli-p-22908085 ayrıca beyazını alın hem daha şık duruyor hem de stand hediyesi var.

Yani alan kişide ona göre alıyor zaten . Creative a60 sesini bile açamıyordum .

Bir sorunu yoksa kalsın bence durduk yere hak geçmesin ama yinede karar sizin :rolleyes:
Depo ürünü zaten hocam. Benden önceki de kullanıp iade etmiş :D.
Muhtemelen benzer bir senaryo oldu gene.

ziraat kodunu nasıl alıyoruz

Son düzenleme:
İade talep ettim. Tt kodu ile sıfırı 8860tl'ye geldi. 250tl'de ziraat puan var. Aslında iade etmezdim ama depo ürünleri sadece 1 sene garanti varmış. Bir de hoparlörün birinde nokta kadar boya lekesi var. 8500tl'ye almıştım amazon depo'dan. Aynı fiyata 2 sene garanti ve kapalı kutu ürün.
Bence worh. Konu sahibine teşekkürler.

Soundcore by Anker Motion + kullanıyorum aux bağlantısı ile ses kalitesi çok iyi ancak 2 günde bir şarja takmam gerekiyor. Bunu alsam ses kalitesi felan çok fark yaratır mı
Aynı klasmanda değiller hocam. Biri mobilite odaklı biri ise yerleşik odaklı. Edifier kesinlikle çok daha iyi. 1 aydır kullanıyorum.

WhatsApp Image 2026-09-06 at 13.30.34.webp

66w, 1 inch tweeter ve 3 inch woofer var. elindekinden çok daha iyi. ayrıca edifier'da bluetoothla ldac var.

https://www.idefix.com/m60-multimed...lor-beyaz-aluminyum-stand-hediyeli-p-22908085 ayrıca beyazını alın hem daha şık duruyor hem de stand hediyesi var.
düşük seste de fark çok olur mu edifier güçlü olabilir ancak evde o kadar sesi açamam zaten

İade talep ettim. Tt kodu ile sıfırı 8860tl'ye geldi. 250tl'de ziraat puan var. Aslında iade etmezdim ama depo ürünleri sadece 1 sene garanti varmış. Bir de hoparlörün birinde nokta kadar boya lekesi var. 8500tl'ye almıştım amazon depo'dan. Aynı fiyata 2 sene garanti ve kapalı kutu ürün.

Aynı klasmanda değiller hocam. Biri mobilite odaklı biri ise yerleşik odaklı. Edifier kesinlikle çok daha iyi. 1 aydır kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle
hi-res destekli diye almıştım zamanında çok temiz ve eğlenceli sesi var ancak edifieri alıp deneyeceğim en azından sanırım

Anker motion plus güzel cihaz ama işlevi o değil. Bunlar daha detaylı çalar ayrıca daha keyifli müzik dinletir hocam. Motion ömrünü de yemiş olursunuz o şekilde kullanarak gerisi sizin takdiriniz ama ses olarak uçurum yazmış biri de imkanı yok 🤣

Anker motion plus güzel cihaz ama işlevi o değil. Bunlar daha detaylı çalar ayrıca daha keyifli müzik dinletir hocam. Motion ömrünü de yemiş olursunuz o şekilde kullanarak gerisi sizin takdiriniz ama ses olarak uçurum yazmış biri de imkanı yok 🤣
kalite anlamında uçurum olmaz diye düşünüyorum (ya da vardır bilemiyorum daha üstün bir cihazdan müzik dinlemedim) çünkü gerçekten temiz ve keyifli cihaz, zamanında çok uyguna almıştım en kötü full şarjda kullanırım ya da ölünce atarım demiştim, alıp bir deneyeceğim edifier

Alıntıyı görüntüle
Normalde 3 beyazdan uzak durun derler ama sizin için 4 beyazdan uzak durmak lazım hocam beyaz sevgisi iflas ettirecek sizi . Güzel setup nazar değmesin güle güle kullanın .

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr