tek o test yetermi hocam ve çok uzun sürermimemtest yapmalısın usbye kuruyorsun bios üzerinden boot ayarlayıp başlatıyorsun windows kurma gibi aynı
evet çok uzun sürüyor 3 4 saat sanırımtek o test yetermi hocam ve çok uzun sürermi
parça parça sistem topluyorumda 1.5 aydır il içinde 32gb ram ilanı bekliyorum ilk sıfır alcaktım 16x2 10k dan 14 lere çıktı 48 var 64 var 32 yok kararsız kaldım 48 de sıfır 32 fiyatında oluncaoyun sistemi ise 32 yeterli hocam bide 6000 cl30 en ideal sorunsuz olanı bence üstüne çıkmaya gerek yok
başka illerden bakın hocam tanıdıklarınız varsaparça parça sistem topluyorumda 1.5 aydır il içinde 32gb ram ilanı bekliyorum ilk sıfır alcaktım 16x2 10k dan 14 lere çıktı 48 var 64 var 32 yok kararsız kaldım 48 de sıfır 32 fiyatında olunca
yok hocam maalesefbaşka illerden bakın hocam tanıdıklarınız varsa
ben sadece normal çalışan sisteme bakıyorum çalışıyorsa alıyorum direkt.Aynı ilde bulunduğum bir satıcıdan G.Skill Trident ram alacağım herhangi bir sıkıntısının olup olmadığını anlamam için teste sokabileceğim bldiğiniz bir uygulama varmı fiyatta bi tık uygun geldi bana sıkıntısı yoksa kaçırmak istemem