Amazon Müşteri Hizmetlerine Ai mi Bakıyor?

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,441
Bir doğum günü hediyesi alacağım, uygulama ödemeyi almıyor. Müşteri hizmetlerine yazıyorum aldığım yanıtlara bakın.

Ekler

• 1000224877.webp
    1000224877.webp
    84.4 KB · Hit: 61
Shreya diyor muhtemelen pakistanlı falan ve çeviriyle konuşuyor. Ulan amerika kanada ve avrupada hint bangladeş pakistanlı çalıştırıyorlardı türkiyede de mi başlamış. cef beyzısın kulağını çekme vakti gelmiş

Ekleme:
"Shreya" ismi, köken olarak Hindistan vatandaşları tarafından yaygın olarak kullanılan Hintçe (Sanskritçe) kökenli bir kadın ismidir.

Shreya diyor muhtemelen pakistanlı falan ve çeviriyle konuşuyor. Ulan amerika kanada ve avrupada hint bangladeş pakistanlı çalıştırıyorlardı türkiyede de mi başlamış. cef beyzısın kulağını çekme vakti gelmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Shreya ismi, ağırlıklı olarak Hindistan kökenli bir kadın ismidir ve bu ismi taşıyan kişiler genellikle Hindistan vatandaşı veya Hint kökenlidir.
Insaattaki mısırlı abiyle daha iyi anlaşıyorum valla.

Shreya kim ya Shrek'in eşi mi

4.cümlenin sonuna nokta koymamış, kesinikle yapay zeka değil

WhatsApp da dolandırıcı hintliler yazıyor bazen. Aynı onun gibi Türkçesi

Amazon maalesef iyice ülkeye uyum sağladı ve çok bozdu. Dünyanın en iyi firmasi da gelse bu memlekette 3 günde köy kurnazi mahalle bakkalina dönüyor.

ben bir insanım 😢

Hepsiburada şu anda amazon'dan daha iyi bence. Tek faydası onlara bir ayar cekmesi oldu geldiğinde ama giderek hepsi bozulur tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri