kelalini250
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
meraktan ve bilmedigimden dolayı yazıyorum driver hatası filan almak istemiyorumda
PSU ile AMD profili nasıl yani abiHepsi sorunsuz, taki PSU'n ve AMD profilin sorunsuz ve ekran kartın arızasız olduğu sürece.
Atıyorum, PSU'n no-name sınırda bir PSU'dur. PSU'ndan çıkan 8pin güç kabloları daisy chain'dir. AMD profilinde "nolcak yeha" deyip rage profilini falan açmışsındır. Aldığın kart 2. eldir ama vram uçmuştur, occt vram testi yapmazsın; AMD sürücüleri bozuk sanarsın.PSU ile AMD profili nasıl yani abi
gidip 650-700w psu ile 9070xt kullanmazsan sorun yaşamazsın/karta gidip güç limiti koyup overclock yapmazsan sorun yaşamazsınPSU ile AMD profili nasıl yani abi
abi şuan r5 m330 olan bir laptopum varda ekran donma hatam var ekran kartı hatası mı yoksa işlemci hatası mı bilmiyorum ama çok sıkıntı oluyor bana o yüzden amd sevdigimden dolayı araştırıyorumdaAtıyorum, PSU'n no-name sınırda bir PSU'dur. PSU'ndan çıkan 8pin güç kabloları daisy chain'dir. AMD profilinde "nolcak yeha" deyip rage profilini falan açmışsındır. Aldığın kart 2. eldir ama vram uçmuştur, occt vram testi yapmazsın; AMD sürücüleri bozuk sanarsın.
Bunlar driver hatası olarak sana döner.
overclock denemedikce sorun çıkmaz mı diyon yanigidip 650-700w psu ile 9070xt kullanmazsan sorun yaşamazsın/karta gidip güç limiti koyup overclock yapmazsan sorun yaşamazsın
benim evdeki 7800xtmeraktan ve bilmedigimden dolayı yazıyorum driver hatası filan almak istemiyorumda
donanımsal olarak hata yapmamışsan sorun yaşamazsınabi şuan r5 m330 olan bir laptopum varda ekran donma hatam var ekran kartı hatası mı yoksa işlemci hatası mı bilmiyorum ama çok sıkıntı oluyor bana o yüzden amd sevdigimden dolayı araştırıyorumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
overclock denemedikce sorun çıkmaz mı diyon yani