Abi En Sorunsuz AMD Ekran Kartı Ne

Reaksiyon skoru
0
meraktan ve bilmedigimden dolayı yazıyorum driver hatası filan almak istemiyorumda

Hepsi sorunsuz, taki PSU'n ve AMD profilin sorunsuz ve ekran kartın arızasız olduğu sürece.

Tek kart değilde, RX 9000 serisi genel olarak en sorunsuz AMD serisi

RX 7800xt ile sorun yaşamadım hiç kısacası 7000 serisi ve sonrası büyük ihtimalle sorun yaratmayacaktır. Benim fikrimce.

PSU ile AMD profili nasıl yani abi
Atıyorum, PSU'n no-name sınırda bir PSU'dur. PSU'ndan çıkan 8pin güç kabloları daisy chain'dir. AMD profilinde "nolcak yeha" deyip rage profilini falan açmışsındır. Aldığın kart 2. eldir ama vram uçmuştur, occt vram testi yapmazsın; AMD sürücüleri bozuk sanarsın.

Bunlar driver hatası olarak sana döner.

Atıyorum, PSU'n no-name sınırda bir PSU'dur. PSU'ndan çıkan 8pin güç kabloları daisy chain'dir. AMD profilinde "nolcak yeha" deyip rage profilini falan açmışsındır. Aldığın kart 2. eldir ama vram uçmuştur, occt vram testi yapmazsın; AMD sürücüleri bozuk sanarsın.

Bunlar driver hatası olarak sana döner.
abi şuan r5 m330 olan bir laptopum varda ekran donma hatam var ekran kartı hatası mı yoksa işlemci hatası mı bilmiyorum ama çok sıkıntı oluyor bana o yüzden amd sevdigimden dolayı araştırıyorumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gidip 650-700w psu ile 9070xt kullanmazsan sorun yaşamazsın/karta gidip güç limiti koyup overclock yapmazsan sorun yaşamazsın
overclock denemedikce sorun çıkmaz mı diyon yani

meraktan ve bilmedigimden dolayı yazıyorum driver hatası filan almak istemiyorumda
benim evdeki 7800xt :D işin şakası 6000 serisinden sonra hatalar azaldı tabii donanımsal hatalardan bahsetmiyorum konuda bahsedilmiş daisy chain kullanıp hata alanda driver sorunu diyor başka birisi de

abi şuan r5 m330 olan bir laptopum varda ekran donma hatam var ekran kartı hatası mı yoksa işlemci hatası mı bilmiyorum ama çok sıkıntı oluyor bana o yüzden amd sevdigimden dolayı araştırıyorumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

overclock denemedikce sorun çıkmaz mı diyon yani
donanımsal olarak hata yapmamışsan sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr