❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro White 1.256tl

Sipariş ettim buraya attım Demekki atana kadar bitti 🥲
Ben siyahını söyledim o da aynı ürün galiba. Bu arada bu mu yoksa 2. Elden thermalright peerless assassin, phantom spirit falan mı daha iyi olur?
Peerless ile benzer performans veriyo diye biliyorum. Bende beyazını aldım şimdi bedava bu paraya.

Keşke siyahı da simsiyah olsaymış beyazı gibi ya 😂 Beyazı daha tok duruyor da setup siyah olunca çekindim
1 ay önce beyaz Lancool 207 kasa almıştım hoşuma gitmeye başladı. Renklere çok takılmıyorum yinede, kasa masanın altında duruyor görmüyorum içini, siyahı ucuz olsa siyah alırdım ama gerçekten tamamen bembeyaz olması ilgi çekici.

of çok ihtiyacım vardı ya yetişemedim…
hocam cuma günleri siyahı incehesapta indirimde 1300 e geliyor genelde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay önce beyaz Lancool 207 kasa almıştım hoşuma gitmeye başladı. Renklere çok takılmıyorum yinede, kasa masanın altında duruyor görmüyorum içini, siyahı ucuz olsa siyah alırdım ama gerçekten tamamen bembeyaz olması ilgi çekici.
Hocam beyaz çok güzel güle güle kullanın ben eski sistemi yükselterek gittiğim için siyahtı siyahtan devam ediyorum, gerçi bende başka renk ucuz olsa pek gözetmem de :D beyazlar pahalıya geliyor gibi azıcık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,521
Üyeler
203,491
Son üye
LyNs
Geri