bicisimyaklasiyorefendim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
Kupon gitti ikisinde de.Siyahında da kupon geçiyor
Segotep Fz6 Pro Siyah 2X120MM Argb Hava Soğutucu
Kupon gitti ikisinde de.Siyahında da kupon geçiyor
Segotep Fz6 Pro Siyah 2X120MM Argb Hava Soğutucu
1500 e 500 kupon vardı bitmişkupon ney ?
premium var kupon fln gozukmuyor bende
Sipariş ettim buraya attım Demekki atana kadar bittiKupon gitti ikisinde de.
Peerless ile benzer performans veriyo diye biliyorum. Bende beyazını aldım şimdi bedava bu paraya.Sipariş ettim buraya attım Demekki atana kadar bitti
Ben siyahını söyledim o da aynı ürün galiba. Bu arada bu mu yoksa 2. Elden thermalright peerless assassin, phantom spirit falan mı daha iyi olur?
Keşke siyahı da simsiyah olsaymış beyazı gibi yaPeerless ile benzer performans veriyo diye biliyorum. Bende beyazını aldım şimdi bedava bu paraya.
1 ay önce beyaz Lancool 207 kasa almıştım hoşuma gitmeye başladı. Renklere çok takılmıyorum yinede, kasa masanın altında duruyor görmüyorum içini, siyahı ucuz olsa siyah alırdım ama gerçekten tamamen bembeyaz olması ilgi çekici.Keşke siyahı da simsiyah olsaymış beyazı gibi yaBeyazı daha tok duruyor da setup siyah olunca çekindim
hocam cuma günleri siyahı incehesapta indirimde 1300 e geliyor genelde.of çok ihtiyacım vardı ya yetişemedim…
Hocam beyaz çok güzel güle güle kullanın ben eski sistemi yükselterek gittiğim için siyahtı siyahtan devam ediyorum, gerçi bende başka renk ucuz olsa pek gözetmem de1 ay önce beyaz Lancool 207 kasa almıştım hoşuma gitmeye başladı. Renklere çok takılmıyorum yinede, kasa masanın altında duruyor görmüyorum içini, siyahı ucuz olsa siyah alırdım ama gerçekten tamamen bembeyaz olması ilgi çekici.
Saolun hocam bundan sonra bakarim oraya.hocam cuma günleri siyahı incehesapta indirimde 1300 e geliyor genelde.