Asus Rog Strıx Scope Iı 96 Wireless Alınır mı?

Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar 5 - 6K arası bütçem var İtopya'da indirim varmış ASUS ROG STRIX Scope II 96 almayı düşünüyorum sepette 6K düşüyor bu klavyeyi kullanan var mı nasıldır ya da bu fiyata bundan daha iyisi var dediginiz klavye önerisi var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar 5 - 6K arası bütçem var İtopya'da indirim varmış ASUS ROG STRIX Scope II 96 almayı düşünüyorum sepette 6K düşüyor bu klavyeyi kullanan var mı nasıldır ya da bu fiyata bundan daha iyisi var dediginiz klavye önerisi var mı?
Nx snow sw harikadır. Tr ye özel abs geliyor o yüzden keycapler erken aşınabilir. Pbt keycap alırsın ilerleyen senelerde.

Sırf sadece ismi var o fiyata egzotik markalardan tkl manyetik 1001 çeşit renkten klavye bulmak mümkün indirimlerde

Avantajlar:

• Çoklu bağlantı seçenekleri (özgür kullanım).
  • Sessiz ve kaliteli tuş hissiyatı.
  • Hot-swap desteği (Scope II X modeli).
  • Güçlü RGB özelleştirme.
  • Ergonomik bilek desteği.

Sırf sadece ismi var o fiyata egzotik markalardan tkl manyetik 1001 çeşit renkten klavye bulmak mümkün indirimlerde
hocam itopyada indirim varmış bide asusun karneler günü para iadesi fırsatımı ne varmış o denk gelmişken degerlendiriyim dedim 5k geliyor bunları yapınca

hocam itopyada indirim varmış bide asusun karneler günü para iadesi fırsatımı ne varmış o denk gelmişken degerlendiriyim dedim 5k geliyor bunları yapınca
5 bine ne klavyeler var, hala nx mi rx switch mi yazmamışsın muhtemelen rx switch. Hotswap bile olmayan rezalet klavyeye 5bin bayılcan. nx olsa bile 5 bin etmez btw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Para iadesini de yapmıyorlar bu arada 7 8 ay bekleyen bi arkadaş var banlı olmasa etiketlerdim

5 bine ne klavyeler var, hala nx mi rx switch mi yazmamışsın muhtemelen rx switch. Hotswap bile olmayan rezalet klavyeye 5bin bayılcan. nx olsa bile 5 bin etmez btw

Para iadesini de yapmıyorlar bu arada 7 8 ay bekleyen bi arkadaş var banlı olmasa etiketlerdim
valla hocam bilmiyorum bi akıl alıyım dedim daha karar vermedim sizin önerdiginiz kalvye varmı

re9 kodu verdiği zaman 6ya almıştım. 3,5'a falan geldi yani. NX snow beyaz olanı aldım gayet iyi. Kaliteli hissettiriyor. Işığı gayet fazla. Bir sorun yaşamadım.

O fiyata tercihim asla olmazdı.

Ben kullanıyom Nx Snow switchini klavyeyi geç kutu içeriği beni benden aldı asus baba yapar yani klavyede alabileceğin en güzel klavyelerden bence

Sorun varsa yanıtlayabilirim

Bu klavyeye geçince cs2 de daha iyi oynamayada başladım he şaka değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,178
Üyeler
202,815
Son üye