🔥İndirim Acer Predator 14.5" Core Ultra 7 255h/Rtx5060/16gb/1tb SSD 76.499tl

Bu arada indirim bitmemiş halen aynı fiyatta

acer ile asus ve lenovoyu aynı kalitede mi görüyorsun
Aynen anakartı tasarım hatası sonucu yanan asus roglardan iyidir. Lenovo bu konuda zaten oldukça sabıkalı ondan bahsetmiyorum bile.

1788726978913.webp

Gençler her şey ekran kartı değil ısrarla 5060 için verilmez diye yazıp durmuşsunuz. Ekran kalitesi ayrı kasa kalitesi ayrı tasarım bile ayrı kriter. Dümdüz at gözlüğüyle 76bin-5060 ehehe alınmaz kafası komik oluyor. Fazladan 50bin verip sırf zephyrus olsun diye 5050li laptop alan adam var bu bir tercihtir.

Tablet kullanıyorum. Tabletteki office ile pc deki arasında dağlar kadar fark var. Olay sadece o da değil SolidWorks, AutoCAD, MATLAB, LtSpice, Proteus vb mühendislik programlarının neredeyse hiçbirini tablette açamazsınız. İlla detaylı mı yazalım yani komik olmayın. Dünyanın en saçma karşılaştırması. Şu yorumu yaparken aklınızdan ne geçiyor anlamıyorum.

Oyun oynamazsan bu laptopun şarjı 6 saatten daha fazla gider. Güncel core ultralar bataryada iyi dayanıyor.
Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif.

Ömründe hiç ofis ortamında, mühendislik alanlarında çalışmamış çocuklar burada ahkam kesiyor. Laptop'ı sadece oyun için, masalarından kaldırmadan kullanan çocuklar. İş olarak gördükleri tek şey office açabilmek. Düzgünce cevap da verememişler, sırf sana gıcıklık olsun diye uzatmışlar konuyu.

Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif.

Ömründe hiç ofis ortamında, mühendislik alanlarında çalışmamış çocuklar burada ahkam kesiyor. Laptop'ı sadece oyun için, masalarından kaldırmadan kullanan çocuklar. İş olarak gördükleri tek şey office açabilmek. Düzgünce cevap da verememişler, sırf sana gıcıklık olsun diye uzatmışlar konuyu.
Aynen hocam fazla ciddiye almadım zaten. Cevap vermeyi bıraksak millet bunları bir şey biliyor zannedecek. Asıl korkunç olan şey bu arkadaşların forumda binlerce mesaj atmış olması. Kim bilir kimleri saçma fikirleriyle yanlış yönlendirdiler.

Artıları
Ekran güzel,
Gpu kısılmamış,
Pili de o kasa için yeterince büyük.

Eksileri
Küçük olduğundan dolayı biraz ısınıyordur muhtemelen,
Kasa full metal değil,

Ram yükseltmesi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani mühendislik uygulamaları için sabit 16 gb ramli laptopta almazdım muhtemelen. Bu laptop sürekli seyahat eden hafif iş ve oyun için yapılmış bir alet. Taşıması kolay, ekran ışıkta gözükür, bataryası büyük, ekran kartı ihtiyaç olduğunda var.

Bende harita mühendisiyim bizim local cad programlarını açacak tablet varsa özelden yollayın 😀 ama yok aramayın yani iyi mobil internet alıp evdeki işyerindeki pcye bağlanırım diyorsanız o başka mesele ama tablet laptopla aynı şey değil maazallah işyerinde evde elektrik gidebilir internet gidebilir sahada elinde tablet ile geçmişine söver durumda kendinizi bulabilirsiniz

Desteklenen 32 gb yazıyor olabilir ama bu ramin yükseltildiği anlamına gelmiyor maalesef.
Çok yanlış bilgiler var burada ya. Ekrana Oled denmiş. Ram hızlarına 8400 Mhz denmiş vs. Ben olsam güvenmezdim. Beni de şüpheye düşürdünüz ama "maksimum desteklenen sistem belleği 32gb" diyerek 16gb ramli bilgisayar satıyorsa bu 32gb'a yükseltilebilir demek. Çok saçma bir iş olur.

Çok yanlış bilgiler var burada ya. Ekrana Oled denmiş. Ram hızlarına 8400 Mhz denmiş vs. Ben olsam güvenmezdim. Beni de şüpheye düşürdünüz ama "maksimum desteklenen sistem belleği 32gb" diyerek 16gb ramli bilgisayar satıyorsa bu 32gb'a yükseltilebilir demek. Çok saçma bir iş olur.

Şüpheye düşülecek bir şey yok. Genel olarak yapılıyor bu hatalar. Çok kasmaya gerek yok, ekran oled çıkarsa güzel olur. Ram muhtemelen yükaeltilemiyor, lpddr5 ile ddr5'i yan yana koymayı sevmez üreticiler. Genel tercih edilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,579
Üyeler
202,903
Son üye
kartanesison
Geri