Gözümde hiçbirinin farkı yok. Garanti konusunda kötü 3'ü de.acer ile asus ve lenovoyu aynı kalitede mi görüyorsun
Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif.Tablet kullanıyorum. Tabletteki office ile pc deki arasında dağlar kadar fark var. Olay sadece o da değil SolidWorks, AutoCAD, MATLAB, LtSpice, Proteus vb mühendislik programlarının neredeyse hiçbirini tablette açamazsınız. İlla detaylı mı yazalım yani komik olmayın. Dünyanın en saçma karşılaştırması. Şu yorumu yaparken aklınızdan ne geçiyor anlamıyorum.
Oyun oynamazsan bu laptopun şarjı 6 saatten daha fazla gider. Güncel core ultralar bataryada iyi dayanıyor.
Aynen hocam fazla ciddiye almadım zaten. Cevap vermeyi bıraksak millet bunları bir şey biliyor zannedecek. Asıl korkunç olan şey bu arkadaşların forumda binlerce mesaj atmış olması. Kim bilir kimleri saçma fikirleriyle yanlış yönlendirdiler.Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif.
Ömründe hiç ofis ortamında, mühendislik alanlarında çalışmamış çocuklar burada ahkam kesiyor. Laptop'ı sadece oyun için, masalarından kaldırmadan kullanan çocuklar. İş olarak gördükleri tek şey office açabilmek. Düzgünce cevap da verememişler, sırf sana gıcıklık olsun diye uzatmışlar konuyu.
Yani mühendislik uygulamaları için sabit 16 gb ramli laptopta almazdım muhtemelen. Bu laptop sürekli seyahat eden hafif iş ve oyun için yapılmış bir alet. Taşıması kolay, ekran ışıkta gözükür, bataryası büyük, ekran kartı ihtiyaç olduğunda var.Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif.
Ömründe hiç ofis ortamında, mühendislik alanlarında çalışmamış çocuklar burada ahkam kesiyor. Laptop'ı sadece oyun için, masalarından kaldırmadan kullanan çocuklar. İş olarak gördükleri tek şey office açabilmek. Düzgünce cevap da verememişler, sırf sana gıcıklık olsun diye uzatmışlar konuyu.
Onu nereden öğrendiniz, çıkardınız?Ram yükseltmesi yok.
Onu nereden öğrendiniz, çıkardınız?
Çok yanlış bilgiler var burada ya. Ekrana Oled denmiş. Ram hızlarına 8400 Mhz denmiş vs. Ben olsam güvenmezdim. Beni de şüpheye düşürdünüz ama "maksimum desteklenen sistem belleği 32gb" diyerek 16gb ramli bilgisayar satıyorsa bu 32gb'a yükseltilebilir demek. Çok saçma bir iş olur.Acer Predator Helios Neo 14 AI (PHN14-71): full specs, tests and user reviews
Acer Predator Helios Neo 14 AI (PHN14-71): detailed specifications, user reviews, performance, display and battery life tests.nanoreview.net
Desteklenen 32 gb yazıyor olabilir ama bu ramin yükseltildiği anlamına gelmiyor maalesef.
Çok yanlış bilgiler var burada ya. Ekrana Oled denmiş. Ram hızlarına 8400 Mhz denmiş vs. Ben olsam güvenmezdim. Beni de şüpheye düşürdünüz ama "maksimum desteklenen sistem belleği 32gb" diyerek 16gb ramli bilgisayar satıyorsa bu 32gb'a yükseltilebilir demek. Çok saçma bir iş olur.