DLSS 5 Swapper Gta 5 De Nasıl Çalışıyor

mustaa

80+
Reaksiyon skoru
0
dlss 5 swapper yükledim dying lightta sorunsuz çalışıyor fakat gta 5de kullanamıyorum home tuşu rockstar games arayüzünü açıyor uygulamanın ekranına erişemiyorum

dlss 5 swapper yükledim dying lightta sorunsuz çalışıyor fakat gta 5de kullanamıyorum home tuşu rockstar games arayüzünü açıyor uygulamanın ekranına erişemiyorum
F6 ya basıp aktif edebilirsin detaylı ayar yapmayacaksan

Ayarlarda home tuşunu değiştirebiliyormusunuz / tuşuna alın mesela

GTA 5 te bakın hocam home tuşunun fonksiyonunu başka tuşa atayıp Home tuşunu boşa çıkartın.
home tuşu değişmiyor hocam gtada uygulamanınkini değiştirebiliyor muyuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dlss 5 ne işe yarıyor hangi ekran kartlarında kullanılıyor ne gibi avantajı var
ışıklandırmayı düzeltiyor görüntüyü daha iyi işliyor uygulama ile istediğin ekran kartında kullanabiliyorsun orjinal versiyonuda 50 serisine cıktı destekleyen oyunlarda kullanabiliyorsun sadece

Merhaba arkadaşlar, programı kurdum uzun zamandır bir problemle karşılaşmadım. Fakat dün gece başka bir oyuna kurarken programın yüklemiş olduğu dosyalardan defender trojan uyarısı verdi ve sürekli dosyalarını siliyor uygulamanın. Acaba bir tek ben mi yaşadım bu durumu?

Geri