Aula F75 Max Alınır mı?

ark201014

80+
Reaksiyon skoru
91
Aula f75 max gri rengi almak istiyorum fakat sadece ucuz budur diye bir site satıyor güvenlimi veya daha iyi öneriniz varmı

N11 de 3350tl ama hi75c pro al bence alüminyum + 100tl e pin sitesinde kod veriyor tüm sitelere gir tek tek yaz mesela bu akakçe de falan gözükmüyor
Gri rengi lazım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öbür klavyeninde istediğim stok yok

Aula f75 max gri rengi almak istiyorum fakat sadece ucuz budur diye bir site satıyor güvenlimi veya daha iyi öneriniz varmı
Ucuzbudur gnd bilişim kbk kadoköydeler %100 güvenilir

Ben çok kez gnd bilişime girdim klavyeler baktım ordan deneyipde alabilrisin hemen vapurların iletisinde azcık 200 metee

Ucuzbudur gnd bilişim kbk kadoköydeler %100 güvenilir

Ben çok kez gnd bilişime girdim klavyeler baktım ordan deneyipde alabilrisin hemen vapurların iletisinde azcık 200 metee
Perşembe gitcem

Perşembe gitcem
Vapurdan inion karşıya geç knk büyğk xadde var ya sağında oraya git sonra solunda telefoncular olucqk o şeyin sonunda sola donücen düz gitcen karşında yada monster varya onun karşısında

Vapurdan inion karşıya geç knk büyğk xadde var ya sağında oraya git sonra solunda telefoncular olucqk o şeyin sonunda sola donücen düz gitcen karşında yada monster varya onun karşısında
Vapura gerek yok aynı yakadayım metro gidiyo

Geri