Pump Out Sebebi Nedir

Aaa mx-7 de pumpout yapıyormuymuş? Üzüldüm ya. 3-4 aylık süreç için sürülür ama sanırım dediğin gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profix elektronik tamirlerinde https://profixelektronik.net/halnziye/hy-p17-173watt-2gr-extreme-termal-macun şu macunu çok sık kullanıyor bak çok yüksek tdp'li kartlarda da kullandıklarını gördüm. Nasıldır ki acaba
Şu an GPU için macun formunda olan en iyisi bu zaten. Bi tık altında MX7 var. Ama MX7 üzerine +1-2 ay koyar fazla koyamaz. Macun yapısı gereği bozuluyor maalesef. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak TT Heilos2 modelini hepsinin üzerine koydum. Orj PTM7950'den daha iyi performans aldım, öyle söyleyim.

Şu an GPU için macun formunda olan en iyisi bu zaten. Bi tık altında MX7 var. Ama MX7 üzerine +1-2 ay koyar fazla koyamaz. Macun yapısı gereği bozuluyor maalesef. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak TT Heilos2 modelini hepsinin üzerine koydum. Orj PTM7950'den daha iyi performans aldım, öyle söyleyim.
İşlemciye gider mi 254W 265K'ya, ne diyorsun? 100 peak alıyorum, 97 yapsın yeter bana be

Sıcaklık soğukluk döngüsü, ihs olmadığı için core die'ın yüzey yapısı gibi birçok faktör var.

Pcm8990 satın alın
pc kendi odamda 83temp 107 110 hot spot ulaşıyor oda sıcaklıhı 32 derece salona klimalı odaya gidiyorum 22 derece oda sıcaklıhı temp 65 68 hot spot 90 geçmiyor meğer olay oda sıcaklıhındaymış dost

pc kendi odamda 83temp 107 110 hot spot ulaşıyor oda sıcaklıhı 32 derece salona klimalı odaya gidiyorum 22 derece oda sıcaklıhı temp 65 68 hot spot 90 geçmiyor meğer olay oda sıcaklıhındaymış dost
hemen klima alıyorum odama

Mx6 mx7 gibi macunlar pumpoput olayına daha dayanıklı.
Bu durum bütün termal macunlarda mevcut.

Bu termal macunun piyasada çok fazla çakması var diye biliyorum, belki sahtesini almış olsbilirsin

Mx6 mx7 gibi macunlar pumpoput olayına daha dayanıklı.
Bu durum bütün termal macunlarda mevcut.

Bu termal macunun piyasada çok fazla çakması var diye biliyorum, belki sahtesini almış olsbilirsin
sebebi oda sıcaklığıymış ki orjinalliğini kontrol ettim barkoddan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,895
Üyeler
203,612
Son üye
_06erkan06_
Geri