🔥İndirim Nextstar Ye-55ıdg11 55"4k Ultra Hd Google Miniled TV 25.999 TL

tv icin kullanilcaksa 144hz in hic bi faydasi yok ps icinde farki yok he pc baglayip kullancak kisiye faydasi olur ama gene sacma ppi 80 civari gozu agritir 144 hz tv amaciyla sacma kalir her turlu pc icinse zaten tv alinmamali 49 inc monitorler daha mantikli kalmakta
Tamam sen al bunu hemen

Tamam sen al bunu hemen
dedigimi okumadin galiba :d tv ihtiyacim yok zaten onume cikti paylastim ne bu tripler komiksin baya he
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fikrimi yazdim napcan 144hz tvde 144hz video desen yok arayüzde turlican mi :d

turlamaya devam et

dedigimi okumadin galiba :d tv ihtiyacim yok zaten onume cikti paylastim ne bu tripler komiksin baya he

turlamaya devam et
Yav kardeşim aradaki tek fark hz mi sanıyorsun sen :D şu kafadan istiyorum, dert tasa kalmaz valla. İşlemcisi paneli kasa kalitesi uçurum var arada dediğim tcl modeliyle. Ips miniled kombosu düzgün optimize edilmediyse zaten rezalet. Şöyle bilmeden atıp tutmanıza bayılıyorum. Al sana kullanıcı yorumu bak ne demiş

Her şeyi hz sanan benim güzel kardeşim, bir daha milleti yanlış yönlendirme

Qc kötü işlemci tırto ben 25k bağlamazdım
alalı 7-8 ay oluyor 19.500tl olarak aldım anakart arızası verdı ılk aydan dırekt degısım yapıldı. miniled kalıteside oldukça tatmın edici aıle evınde kullanılıyor oyun vs yok gayet yeterlı. 25bın gene mınıled olarak oldukca ıyı görünüyor.

alalı 7-8 ay oluyor 19.500tl olarak aldım anakart arızası verdı ılk aydan dırekt degısım yapıldı. miniled kalıteside oldukça tatmın edici aıle evınde kullanılıyor oyun vs yok gayet yeterlı. 25bın gene mınıled olarak oldukca ıyı görünüyor.
Değil işte güzel kardeşim 25 binin az üstüne daha iyi alternatifler düşüyor

Yav kardeşim aradaki tek fark hz mi sanıyorsun sen :D şu kafadan istiyorum, dert tasa kalmaz valla. İşlemcisi paneli kasa kalitesi uçurum var arada dediğim tcl modeliyle. Ips miniled kombosu düzgün optimize edilmediyse zaten rezalet. Şöyle bilmeden atıp tutmanıza bayılıyorum. Al sana kullanıcı yorumu bak ne demiş

yaw anlatamitorum galiba tek hz konusinu dedim anlayabiliyosun dimi hz konusunda fikrimi belirttim diger konular olabilir

turlamaya devam et
ekstra turlamaya baslayinca arayuzde benide cagir tek sarmaz bide ben en az 2,saat turlarim ayuzde onuda ekle tamammi hocamsagolasin

yaw anlatamitorum galiba tek hz konusinu dedim anlayabiliyosun dimi hz konusunda fikrimi belirttim diger konular olabilir
Sen okuduğunu anlayamıyorsun bence. Sen bilmediğin için sadece hz farklı sandığın için hz dedin. Ben aradaki diğer farkları ve neden next almayacağımı anlattım. Bilmiyormuşum öğrendim özür dilerim diyip kabullenmek her yiğidin harcı değildir. Bir gün o olgunluğa erişirsin umarım

Sokratesin savunmasına bak sen

Sen okuduğunu anlayamıyorsun bence. Sen bilmediğin için sadece hz farklı sandığın için hz dedin. Ben aradaki diğer farkları ve neden next almayacağımı anlattım. Bilmiyormuşum öğrendim özür dilerim diyip kabullenmek her yiğidin harcı değildir. Bir gün o olgunluğa erişirsin umarım

Sokratesin savunmasına bak sen
ODJCOSKXKCKFKDKDK kafa adamsin hocam az konusalim dedim tamam haklisin bir sey demedim zaten

18.500 e almıştım bende gayet memnunum hiçbir arızası yok aile evinde dizi,film,maç yayınları vs izleniyor sıkıntısız,problemsiz.

ev kullanicisi adam aksam oturup tv girip takiliyosa yeterli ben artik biraktim kaliteli urun almayi her seyde bi sorun cikartiyor tabii sansizligim var fakat ne alsam pahali sorun ciktigi icin biraktim

Not düşeyim firma geçmişi sıkıntılı ve servis konusunda da arıza bir firma. Pahalı modellerine hiç bakmazdım bile. 10 15 bine düşse bu model alırım o kadar. Düşmeyeceği için de almam hiç

Geri